ЗвездиНовинки

Защо братът-близнак на Аштън Къчър му беше ядосан

Аштън Къчър има брат-близнак, за който светът не знаеше нищо чак до 2003 г. Тогава актьорът проговори и разказа, че брат му Майкъл страда от церебрална парализа. Тогава Майкъл бил много ядосан на брат си, но сега му е благодарен. И споделя, че това е най-хубавото нещо, което му се е случвало в живота.

Майка им забелязва проблемите в развитието на Майкъл, когато той е на 3 години. След това лекарите му поставят диагноза церебрална парализа. А той споделя, че заради уврежданията, е имал сериозни проблеми със създаването на приятелства. Аштън обаче винаги го е защитавал.

„Аштън ме подкрепи и ми помогна. Веднъж се противопостави на децата, които ме обидиха, това много ме впечатли“, разказва Майкъл.

Майкъл споделя, че е искал да запази болестта си в тайна и бил много ядосан, когато Аштън разказал за това по телевизията.

„Бях ядосан. Много ядосан“, казва Майкъл. Днес обаче признава, че това е най-невероятната услуга, която някой му е правил. 

Инстаграм

„Това ми позволи да бъда такъв, какъвто съм“. Днес Майкъл е щастлив семеен мъж и има фондация, чиято цел е да подкрепя болни от церебрална парализа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *