ЗвездиНовинки

Защо Никол Кидман забрани достъпа до социалните мрежи на дъщерите си?

Никол Кидман сподели, че дъщерите ѝ нямат достъп до социални мрежи.

53-годишната актриса има две деца от съпруга си Кийт Ърбан – 12-годишната Сънди и 9-годишната Фейт.

Момичетата вече се молят на звездната си майка да им позволи да си направят профили в Instagram. Тя обаче е категорично против.

„Не съм много запозната с технологиите. Много ми е трудно да следя всички новости в мрежата. Да, моята 12-годишна дъщеря е нетърпелива да влезе в този виртуален свят, има някакво неустоимо влечение към него. Но няма да оставя децата ми да седят в Instagram. Искам да спася моите момичета от неприятни коментари и да запазя самочувствието им. Мисля, че много родители биха се съгласили с мен“, казва Кидман.

Самата тя също се опитва да не обръща внимание на слуховете по нейн адрес. Актрисата не чете пресата, така че се чувства в хармония със себе си и света.

Никол Кидман призна още, че се опитва да развие доверие в дъщерите си и им помага да формират адекватно възприятие за себе си.

Тя не се стреми да покровителства прекалено своите деца, защото за нея е важно те да растат свободни и да се учат от грешките си.

„Невероятна радост е да възпитавам такива прекрасни малки жени. Всеки ден откривам нещо ново в тях. Обичам ги!“, споделя звездата.

Кидман има и две деца, които осинови по време на брака си с Том Круз – 27-годишната Бела и 25-годишният Конър.

Снимки: Инстаграм

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *