Новинки

Зейнеб Маджурова за мъжа до себе си: Той внася баланс в нашето семейство

Зейнеб Маждурова ще бъде специален гост в новото издание на „Търси се“, което ще се излъчи тази неделя (20 февруари, 12:30 ч.) по Би Ти Ви.

Красивата блондинка застава пред очарователните Меги и Нели, за да сподели неразказвани досега истории за най-близките до сърцето й хора.

За първи път Зейнеб говори открито за любовта си с известния бизнесмен Стоян Балевски. Двамата са заедно повече от 9 години и имат дъщеря.

„Той внася баланс в нашето семейство, аз съм доста по-темпераментна“.

Първата изненада за красивата блондинка са семейните им приятели – Андрей Арнаудов и Емануела Толева.

Те описват ко-водещата на „Тази сутрин“ като лек за общуване човек, отговорна майка и истинска дама.

Самата Зейнеб ще разкрие как я е променило майчинството след като в живота й се появява малката Мириам.

Принцесата се появява на бял свят през 2019 г.  и тежи 4 килограма и 130 грама. Зейнеб успява да запази страхотната си форма и до седмия месец почти никой не разбрал, че е бременна. Зейнеб поддържала фигурата си с много разходки на открито и дори ден преди раждането била в планината с половинката си.

„Аз съм от жените, които не могат да носят две дини под една мишница. Реших да се отдам изцяло на детето си и когато усетих, че искам вече да работя, първият човек, на когото звъннах беше Андрей“.

За първи път зрителите ще се запознаят и с майката на Зейнеб – Севинч Маджурова, която ще разкаже за детството, тийнейджърските години и порастването на дъщеря си. Най-трудно за нея като майка е било времето, когато Зейнеб се преместила в София.

„В същото време това е и периодът, в който станахме много близки“, споделя Севинч Маджурова.

Меги и Нели ще изненадат красавицата и с присъствието и на нейната свекърва – Мими Балевска, за която Зейнеб е като дъщеря.


Не липсва и момент, в който приятелите на телевизионната водеща ще я предизвикат да направи забавни неща в студиото на „Търси се“. Зрителите ще чуят как Зейнеб пее любимата си песен на турски език.

Снимки: Би Ти Ви, Инстаграм

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *