ИстинскиLOVEистории

Жена се омъжи за първата си любов 50 години след завършване на гимназията

Илейн Хол най-накрая облякла сватбената рокля, която винаги е искала да носи. Щастливата булка, която твърди, че никога не е късно за любов, се омъжи за детската любов Роланд Пасаро на 88-годишна възраст.

„Влюбването е възможно на всяка възраст“, казват младоженците.

Срещат се за първи път преди 74 години в гимназиятя. Тя е мажоретка, а той играе бейзбол и е бил много популярен.

„Когато я видях, реших, че е много красива… Мислех, че е доста привлекателна“, каза Пасаро.

За съжаление след гимназията пътищата им се разделят. Хал се омъжва за друг на 18.

„Роланд винаги е имал специално място в сърцето ми през всичките тези години. Често се чудех как е, дали е щастлив, дали има добър живот“, признава жената.

Пасаро пък е успешен бейзболен играч, но поради контузия е принуден да се откаже от кариерата. Жени се и има трима сина, но за съжаление през 2002 г. любимата му и един от синовете им умират. На следващата година Роланд и Илейн присъстват на парти за 50-годишнината от завършването на гимназията.

И искрата между тях пламва отново.

В края на вечерта той спонтанно я целува. През следващите месеци връзката им става романтична и през 2004 г. тя се премества при него в Маями. След 20-годишна връзка решават да се оженят.

„Когато пристигнах при него, той ми каза, че съм много красива. Сякаш отново бях на 15. Все още имам пеперуди в стомаха. Обичам го много“, казва Илейн.

Въпреки напредналата възраст и двамата са физически и умствено много активни. Те играят голф и се разхождат заедно, а Роланд тренира у дома. За да стимулират ума си, решават пъзели и кръстословици. 

„Най-хубавото нещо е да не седите на дивана до края на живота си“, казват те, цитирани от Femina.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *