Жените на Лео и Део участват в техен клип

 

Жените на Лео и Део са част от видеото на новото парче „Сладките й устни“. В новия си проект двамата работят с Мойсей.

„Търсихме нещо различно. Затова и имахме нужда от мелодичен мъжки глас. С Мойсей се познаваме отдавна. И за миг не се поколебахме да го поканим“,

казва италианецът. В последно време той се е отдал активно на другата си страст – кулинарията.

След като приключи с журирането на предходния сезон на Master Chef България, Лео започна своя готварска рубрика в предаването „Преди обед“ по bTV. Явно обаче намира време да застане и пред микрофона в студиото.

Историята на песента е не по-малко интересна от уникалния, изцяло анимационен клип.

Парчето е факт от две години. Текстът е дело на група „Скандау“, които го подаряват на приятелите си Део и Лео. Бийтът е на руснака M1chellz. За да получи достойно представяне, българо-италианското дуо искало да измисли по-специален клип. Спира се на анимацията – предизвикателство, което не са поемали до момента.

Видеото е рисувано в продължение на две години. Део и Лео вкарват целите си семейства в сюжета.

„Винаги сме бягали от вулгарните текстове и се стремим да се изразяваме с шеговита ирония. Това се превърна в нашата запазена марка, на която не изневеряваме. И в новата ни песен „Сочните й устни“,

казва Део.

Историята в мини-филмчето разказва за плажните свалки, които Део и Лео се опитват да завъртят с типична напудрена госпожица със сочни устни. Естествено удрят на камък, а през това време Мойсей се забавлява във водата. И докато мерят дължината на краката на красавицата с поглед и пускат селфита от плажа, съпругите им – Мариана и Лучия, попадат на кадрите в Интернет. Светкавично „събират“ любимите си мъже от плажа с едната ръка, а с другата гледат децата.

Един от най-забавните моменти в правенето на видеото е, когато два месеца преди премиерата всичко било почти финално нарисувано, но на Део му се ражда втори син. Аниматорите връщат наново кадрите и дорисуват малкия Теодор в ръцете на Мариана.

Като благодарност към “Скандау“, във видеото се появяват и анимираните герои на Тото и Лъчо.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.