Лично

Жизел Бюндхен пред Си Би Ес: След раздялата отново живея

Жизел Бюндхен призна в интервю, че по време на брака си с Том Брейди е оцелявала, а сега – след раздялата, отново живее.

Бразилският супермодел говори откровено за приключилия 13-годишен брак със спортиста. А това, което разкри, шокира последователите й. Защото, докато всички си мислеха, че Жизел и Том са щастливи заедно, нещата явно са стояли доста по-различно.

„Мисля, че преди по-скоро оцелявах, а сега живея, което е различно“, каза Жизел Бюндхен пред CBS.

Моделът допълни още, че е щастлива, че е навлязла в нов период от живота си.

Жизел признава още, че е щастлива, че вече може да прави повече неща, които обича. Казва, че не би променила нищо от това, което й се е случило, че е благодарна на Том за децата, които имат…

„Не бих променила нищо, не бих направила нищо различно, нито едно нещо. Разводът не беше нещо, което очаквах или съм искала. Родителите ми бяха женени от 50 години и аз не исках това, което се случи на мен. Но човек трябва да приеме, че понякога с годините се сближава с половинката си или се разделя…“.

„Той е баща на децата ми и винаги ще му желая само най-доброто, благодарна съм за красивите деца, които имаме, и вярвам, че когато една врата се затвори, се отваря друга“, каза Жизел.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *