ЗвездиНовинки

Журналистът Пиърс Морган сравни Амбър Хърд с… Меган Маркъл

Пиърс Морган не издържа на новините, идващи от Амбър Хърд, и избухна: „Спри да се преструваш на жертва“.

Морган коментира думите на Амбър, част от интервюто й за NBC. Амбър заяви, че ще държи на показанията си, които даде във съда във Феърфакс, Вирджиния, до последния си дъх.

Тя коментира, че не е получила равно третиране с Джони Деп и не е имала възможност да покаже своята истина.

Това става ясно от първото интервю, дадено от Хърд, пред журналистката Савана Гътри от NBC News, след присъдата от 1 юни.

Съдебните заседатели отсъдиха в полза на Деп – те заключиха, че твърденията й, че е жертва на домашно насилие, са клевета, съобщава Sky news.

„Съдебните заседатели не прочетоха нищо от това, което се изписа в социалните мрежи, те просто изслушаха доказателствата и стигнаха до извода, че тя лъже“, казва Морган.

„Призовавам Амбър Хърд да спре да се прави на жертва, написа още журналистът в Туитър.

Той също така сравни Амбър с Меган Маркъл.

„Амбър Хърд е като Меган Маркъл – колкото повече се моли и играе жертвата, използвайки най-добрите си актьорски умения, толкова по-малко й вярвам“.

Амбър вярва, че Джони е бил облагодетелстван от журито.

„Не обвинявам журито. Всъщност ги разбирам. Джони е любим герой на мнозина и хората си мислят, че го познават. Той е фантастичен актьор. Не ме интересува какво мисли някой за мен или какви преценки искате да направите за личния ми живот, за брака ми, при затворени врати… “, заключи тя.

Амбър заяви в новото интервю, което даде ексклузивно за телевизията, че все още обича Деп, въпреки всичко, което й е причинил.

Припомняме, че Британският медиен регулатор оправда журналиста Пиърс Морган за коментарите му срещу Меган Маркъл, съпругата на принц Хари.

Службата по комуникациите обяви, че Морган не е нарушил етичния кодекс с коментарите си в предаването „Добро утро, Британия“. Той каза, че не вярва на думите на Меган в интервюто с Опра Уинфри, че е мислела за самоубийство, докато се е мъчела да се приспособи към монархията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *