Златен блясък и по-добра грижа за косата

Обновената серия Absolut Repair Gold от Serie Expert е най-новото златно бижу в гамата продукти за грижа за косата L’Oréal Professionnel. Една от най-добрите и обичани серии поставя нов, златен стандарт в професионалната грижа за коса.

Цели три нови висококачествени продукта са новите попълнения в серията. Между тях са крем за топлинна защита на косата и иновативен мултифунционален спрей 10-В-1.

Златна киноа и пшеничен протеин са звездните съставки във всички продукти. А новата златна маска е задължителният златен аксесоар за всички, които мечтаят за красива и възстановена по повърхността коса през лятото.

Шампоанът за моментално възстановяване на изтощена коса е с нова, още по-добра формула, която не утежнява косъма. Той почиства и възстановява. Неразделна част от серията е балсамът, който моментално изглажда, придавайки невероятен блясък.

Две маски допълват този истински разкош за добра грижа. Първата е вече познатата и любима маска за моментално възстановяване на изтощена коса с богата плътна текстура.

Звездата на серията през юли и истинско златно бижу в нея е новата Златна маска за моментално възстановяване на изтощената коса с лека, гелообразна текстура. Подходяща е за фина коса.

Разкрасяващият многофункционален спрей 10-В-1 без изплакване, който моментално преобразява косата и я предпазва от увреждане е също нов дългоочакван продукт от серията. Може да се нанася преди използването на топлинни уреди и предпазва от вредното въздействие на околната среда.

Финалният завършек в грижата за изтощената коса дава кремът за изсушаване Absolut Repair, който предпазва косата от увреждане и накъсване при топлинна обработка до 230°C. С него косата е мека, блестяща и лесна за оформяне.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *