Звездата от руския филм „Мажор“ преспа в чужд автомобил

Звездата от руския филм „Мажор“ („Голям“, „Веселяк“) – Павел Прилучни, преспа в автомобила на съседката си. При откриването му, той не можа да даде обяснение на какво се дължи поведението му. Павел търсел отворена кола пред жилището си. И когато намерил такава, влязъл и си останал цялата нощ. Оказало се, че автомобилът е на съседката му.

Сега неговите мениджъри дадоха обяснение. А именно – Прилучни бил много натоварен и под стрес, заради новия си проект – филма „В клетката“. Оказва се, че това е режисьорски дебют за руската звезда.

„Мажор“, чийто първи сезон е заснет през 2014 г., е откупен от Netflix. Миналата година бе излъчена последната серия от Сезон 3. Но преди дни Павел Прилучни намекна, че може би ще има и сезон 4. Историята разказва за Игор – „мажорът“, който е изпратен от богатия си баща да се научи на ред и дисциплина в полицейско управление. Разглезеният син обаче преоткрива там себе си. Среща любовта, в лицето на Соколовская, и намира цел в живота – да открие убиеца на майка му. Третият сезон завърши с доста отворен финал, което ядоса зрителите. А сериалът е наистина много високо оценен, преди няколко години излезе и книга по него.

Павел Прилучни е роден в Чимкенте. Когато е на 4 г., семейството му се премества в Сибир. Живеят доста скромно, дори бедно. Актьорът си спомня, че е носил кофи с вода, които слагали да се топлят на печката. Майка му мечтаела синът й да стане актьор. Той обаче искал да работи в близкия до тях сервиз. като дете се занимавал с различни неща – танци, пеене, бил записан в хор, тренирал бокс. На 14 г. отишъл в Новосибирск и постъпил в театрално училище. 


Павел е женен, има две деца. Съпругата му – Агата Муцениеце, също е актриса. И също е имала трудно детство. Баща й умира, оставяйки на семейството големи дългове. Тя посещава театрален кръжок. С Павел се запознават на снимки. Два месеца по-късно, на първата им среща, той й предлага брак.

Семейството живее в голяма крайградска къща. За да спестят пари, двамата се отказват от услугите на архитектите и измислят всичко сами. А за да спести пари за строежа, Павел не отказва нито едно предложение за работа. Освен две деца, Павел и съпругата му отглеждат у дома още котка Съливан и куче Вали. 

Семейството на актьора


За съжаление Павел има доста общо с героя си от „Мажор“ и често върши глупости. Преди известно време излезе информация, че е упражнил насилие спрямо съпругата си, попада в пиянски скандали, папараците го снимаха в стриптийз клубове, говори се, че изневерява, а сега спи и в чужди автомобили… Явно славата не му се отразява здравословно. Надяваме се работата да успее да го вкара в правия път и с нетърпение очакваме новия му проект, както и продължанието на „Мажор“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.