Новинки

Звездите за тази седмица: любов и пари почти за всяка зодия!

Седмицата започва със слънце в зодиакален план. Вижте какво ви очаква…

Овен

Колкото и да се опитвате да разберете защо някой е постъпил нечестно с вас, няма да успеете, затова простете, забравете и продължете живота си. Интригите, на които ставате свидетел, няма да ви спрат да следвате поставените цели. Успехите ви радват. Всичко е наред. 

Телец

Животът ви се променя, но вие не сте готови за това. Опитайте се да си отговорите честно на въпроса какво искате и с кого. Останалото само ще се подреди. Фирмата, в която работите е имала известни затруднения, но сега всичко е стабилно и спокойно. Търсете допълнителни варианти за доходи.

Pixabay

Близнаци

Търсете начин да излезете от шаблона, да намерите нещото, което ви отличава от останалите. Именно то ще ви помогне да продадете труда си по-скъпо. Конкуренцията ви притиска и вие постоянно мислите как да спасите проектите си. Започнете да спортувате. Идват ви допълнителни доходи. 

Рак

Когато ви кажат, че нещо няма да стане, вие продължете да упорствате. Ще бъдете възнаградени за последователността и желанието си да постигнете успех. Изборите, които досега сте направили, са били погрешни. Мечтите обаче са осъществими.

Лъв

В търсене на истината забравяте, че понякога е по-добре да се живее в заблуда. Наранявате близките си, не прибързвайте с откровенията. Поставете си по-сериозни дългосрочни цели. Планирайте собствен бизнес или проект, който ще ви донесе повече дивиденти. Сърцето ви е изпълнено с положителна енергия и чувства. И въпреки подозренията, вие сте доволни от взаимността, която срещате.

Pixabay

Дева

Не търсете под вола теле. Ако някой ви е наранил или поне имате такова усещане, потърсете отговор на въпроса защо. Питайте директно, за да избегнете недоразуменията. Сметката ви вече е пълна, защо се притеснявате? Ако толкова искате, оставете си резерва, но останалото можете да похарчите. Животът ви се усмихва, възползвайте се! 

Везни

Трудно свиквате с промените, но харесвате живота си такъв, какъвто е. Може да се каже, че сте помъдрели. Не спирайте да радвате партньора си с дребни жестове. Трудите се упорито, отстоявате исканията и правата си и това прави добро впечатление. Вземете си отпуск, попътувайте. Идват ви допълнителни доходи, използвайте ги разумно.

Скорпион

Планирайте кратка семейна ваканция, за да се разсеете. Опитайте се да откриете нещото, което ще ви помогне да върнете равновесието в душата си. Затвърждавате позицията, която сте си извоювали с доста труд. Не се възгордявайте. Продължете да работите усърдно и с желание. Доходите ви са стабилни, парите ви идват навреме, можете да правите планове. Наслаждавайте се на момента.

Pixabay

Стрелец

Животът ви поднася приятни изненади. Не отхвърляйте предложенията, които идват заради морални задръжки. Времената се промениха, направете го и вие. Не сте напълно сигурни в това, което правите, добре е да се въздържате от вземането на важни решения. Получавате изненадващо допълнително финансиране от място, което отдавна сте отписали. , но човекът до вас ви помага да вървите напред.

Козирог

Можете да бъдете щастливи с това, което имате, но нещо не ви дава мира. Проблемите в личния живот се отразяват на спокойствието ви в офиса. Получавате невероятната възможност да смените работното си място с много по-привлекателно. Опитайте се да намерите време за почивка. Ако се наложи, потърсете личния си лекар за съвет и преглед. 

Водолей

Гледайте по-ведро на живота. Сега може да ви изглежда суров, но точно след броени дни всичко ще се промени. Обърнете внимание на близките си. Имате няколко нови, много добри идеи, но е нужно повече време за реализацията им. Парите са малко и това спира полета ви, плановете ви са в застой. Намерете спонсор, реализирайте замисленото, после бързо ще върнете дадените ви средства.

Риби

Започва нов етап в живота ви. Промените са за добро, но за да настъпят изцяло, трябва да спрете да си слагате спирачки и да се страхувате. Можете много повече от това, което си мислите. Чакат ви успехи, продължавайте смело напред. Просто трябва да следвате начертания път. Новите бизнес отношения ви носят доста добри доходи.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *