Звездите за тази седмица: любов и пари почти за всяка зодия!

Седмицата започва със слънце. Не само на небосвода, но и в зодиакален план. Вижте какво ви очаква…

Овен

Колкото и да се опитвате да разберете защо някой е постъпил нечестно с вас, няма да успеете, затова простете, забравете и продължете живота си. Интригите, на които ставате свидетел, няма да ви спрат да следвате поставените цели. Успехите ви радват. Всичко е наред. Потърсете варианти за отдих сред природата. Препоръчително е да сте с голяма компания. Периодът и изпълнен с хармония. Получавате това, което желаете от човека до вас. Не правете прибързани заключения.

Телец

Животът ви се променя, но вие не сте готови за това. Опитайте се да си отговорите честно на въпроса какво искате и с кого. Останалото само ще се подреди. Фирмата, в която работите е имала известни затруднения, но сега всичко е стабилно и спокойно. Търсете допълнителни варианти за доходи. Почасовата работа не е достатъчна. Имате чувства към човек, с когото отдавна прекарвате доста време заедно. Това ви притеснява, защото чувствате, че сте готови да прекратите настоящата си връзка. Премислете добре.

Pixabay

Близнаци

Търсете начин да излезете от шаблона, да намерите нещото, което ви отличава от останалите. Именно то ще ви помогне да продадете труда си по-скъпо. Конкуренцията ви притиска и вие постоянно мислите как да спасите проектите си. Шефът оценява усилията ви. Започнете да спортувате. Идват ви допълнителни доходи. Успявате да балансирате между любов и приятелство. Чувствате се щастливи. Сърцето ви е голямо и способно да дава. Човекът до вас обаче не е много доволен от ситуацията.

Рак

Когато ви кажат, че нещо няма да стане, вие продължете да упорствате. Ще бъдете възнаградени за последователността и желанието си да постигнете успех. Финансовото ви състояние е стабилно. Надявате се на пробив, над който отдавна работите, но точно сега не е моментът за поемане на рискове. Не се отказвайте от търсенето на правилния за вас партньор. Изборите, които досега сте направили, са били погрешни. Мечтите обаче са осъществими.

Лъв

В търсене на истината забравяте, че понякога е по-добре да се живее в заблуда. Наранявате близките си, не прибързвайте с откровенията. Поставете си по-сериозни дългосрочни цели. Планирайте собствен бизнес или проект, който ще ви донесе повече дивиденти. Доходите ви са сигурни и достатъчни, за да посрещнете ежедневните си нужди и дори да се поглезите от време на време. Сърцето ви е изпълнено с положителна енергия и чувства. И въпреки подозренията, вие сте доволни от взаимността, която срещате.

Pixabay

Дева

Не търсете под вола теле. Ако някой ви е наранил или поне имате такова усещане, потърсете отговор на въпроса защо. Питайте директно, за да избегнете недоразуменията. Забравете за съмненията, сега не е момент да сменяте работното си място. Сметката ви вече е пълна, защо се притеснявате? Ако толкова искате, оставете си резерва, но останалото можете да похарчите. Животът ви се усмихва, възползвайте се! Летите на крилете на любовта и в същото време се чувствате някак неспокойни. Интуицията не ви лъже, не бъдете твърде доверчиви. Има трети човек във връзката ви.

Везни

Трудно свиквате с промените, но харесвате живота си такъв, какъвто е. Може да се каже, че сте помъдрели. Не спирайте да радвате партньра си с дребни жестове. Трудите се упорито, отстоявате исканията и правата си и това прави добро впечатление. Вземете си отпуск, попътувайте. Идват ви допълнителни доходи, използвайте ги разумно. Хармоничният период е на врата ви. Убедени сте, че това е човекът за вас, въпреки скандалите и недоверието, които понякога ви притискат.

Скорпион

Планирайте кратка семейна ваканция, за да се разсеете. Опитайте се да откриете нещото, което ще ви помогне да върнете равновесието в душата си. Затвърждавате позицията, която сте си извоювали с доста труд. Не се възгордявайте. Продължете да работите усърдно и с желание. Доходите ви са стабилни, парите ви идват навреме, можете да правите планове. Търсете допълнителни източници. Периодът е спокоен и изпълнен с приятни мигове. Наслаждавайте се на момента. Плановете са задължителни, сериозните стъпки – също.

Pixabay

Стрелец

Животът ви поднася приятни изненади. Не отхвърляйте предложенията, които идват заради морални задръжки. Времената се промениха, направете го и вие. Не сте напълно сигурни в това, което правите, добре е да се въздържате от вземането на важни решения. Не се отпускайте, спазвайте предписания ви режим. Получавате изненадващо допълнително финансиране от място, което отдавна сте отписали. Бъдете по-сериозни, ако искате договорът да бъде продължен. Вниманието ви е съсредоточено другаде, но човекът до вас ви помага да вървите напред.

Козирог

Можете да бъдете щастливи с това, което имате, но нещо не ви дава мира. Проблемите в личния живот се отразяват на спокойствието ви в офиса. Получавате невероятната възможност да смените работното си място с много по-привлекателно. Опитайте се да намерите време за почивка. Ако се наложи, потърсете личния си лекар за съвет и преглед. Доходите ви имат нужда от растеж, който в момента не можете да постигнете. Затова е време за промяна. Чувствате се объркани и несигурни в любовта. Въздържайте от думи, които ще наранят партньора. Бъдете откровени, но не и груби.

Водолей

Гледайте по-ведро на живота. Сега може да ви изглежда суров, но точно след броени дни всичко ще се промени. Обърнете внимание на близките си. Имате няколко нови, много добри идеи, но е нужно повече време за реализацията им. Парите са малко и това спира полета ви, плановете ви са в застой. Намерете спонсор, реализирайте замисленото, после бързо ще върнете дадените ви средства. В интимен план се чувствате неразбрани и недооценени. Обичате, но сърцето ви е пълно с тревога. Освободете се от страховете си.

 

Риби

Започва нов етап в живота ви. Промените са за добро, но за да настъпят изцяло, трябва да спрете да си слагате спирачки и да се страхувате. Можете много повече от това, което си мислите. Чакат ви успехи, продължавайте смело напред. Просто трябва да следвате начертания път. Новите бизнес отношения ви носят доста добри доходи. Планирайте отлаганото отдавна пътуване, то ще засили позициите ви. Връзката ви ще мине на втори план и това ще подразни партньора ви. Анализирайте чувствата си в усамотение.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.