ЗвездиНовинки

Бети Уайт: Използвай всяка година. Учи. Живей!

Деветдесет и осем годишната актриса Бети Уайт, която познаваме от сериала „Жега в Кливланд“ (обожавах го) обича да се шегува. Сега тя сподели, че поддържа младостта си с водка с мартини, въпреки че не я бива особено в пиенето и рядко посяга към чашката, писа Контактмюзик.

Ветеранката се е изолирала у дома по време на пандемията от Ковид-19, което не ѝ пречи да пуска шеги, твърдейки, че понякога се глези с водка с мартини, хот-дог и пържени картофки.

„Не се опитвай да останеш вечно млад. Просто отвори съзнанието си. Интересувай се от всичко. Има толкова много неща по света, които си струва да разбереш, че няма да ти стигне цял един живот да го направиш. Използвай всяка година. Учи. Живей!“

Бети обича да се шегува, че поддържа младостта си с водка„, казва неназован източник от обкръжението на 98-годишната звезда, цитиран от „Клоузър уикли“.


Бети Уайт освен това смята, че глобалната здравна криза предоставя възможност на хората да поспрат в забързаното си всекидневие и да преосмислят живота си.

„Посланието на Бети е да забавим темпото и да се радваме на това, което имаме: семейство, приятели, домашни любимци. Тя смята, че пандемията е сериозно нещо, не сме преживявали и по-лошо. Според нея това е начинът, по който Майката Природа ни казва да не бързаме толкова“, допълва източникът.


Освен с по някоя глътка, Бети Уайт запълва времето си в изолация с четене на вестници и решаване на кръстословици, но й липсва играта на „Скрабъл“ по вечерно време с приятели.

Най-възрастната актриса, номинирана за „Еми“, тя има в актива си седем от тв статуетките, а за 60-годишния период 1951-2011 е номинирана около 20 пъти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *