ЗвездиНовинки

Бащи отличници

Бащи отличници има и сред звездите. Кои са тези татковци, които ще оставят след себе си сериозен брой наследници?

Ако трябва да говорим за българската реалност, първото име, за което веднага се сещаме, е Благой Георгиев.

Той е баща на четири деца. Засега. Първите две са от съпругата му – гимнастичката Христина, третото е момче – от рускинята Есмер. А четвъртото се роди наскоро – майка е Златка Райкова.

В световен план Благой Георгиев трябва доста да поработи, за да настигне Мик Джагър или Уди Алън…

Стивън Спилбърг има 7

Първата съпруга на режисьора ражда сина им Мекс Самюъл. След това Спилбърг се жени за Кейт Кепшоу и осиновьва нейните две деца – Джесика и осиновения Тео. Двойката си ражда три общи деца – Саша, Сойер и Дестри. И накрая решават да осиновят още едно дете – Микаел. Спилбърг обяснява решението с „неизразходваното количество любов“, което двамата със съпругата си имат.

Мик Джагър има 8

Фронтменът на Rolling Stones също е рекордьор. Музикантът има четири деца от бившата си съпруга – моделът Джери Хол, и още четири – от дреги жени. Интересен факт е, че най-малкият му син сега е на две години, а най-голямото му дете – дъщеря – е на 48…

Мел Гибсън има 9

Талантливият актьор и режисьор също попада в списъка. Мел се грижи за седем деца – от бившата си съпруга Роби Мур, за дъщеря от руска певица и за момченце – Ларс Джерард – от настоящата си приятелка.

Еди Мърфи има 10

Уоу! Сериозна бройка, нали? Актьорът има 5 деца от брака си с Никол Митчъл, три извънбрачни, едно от които е от Мелани Браун от Spice Girls, още две от австралийския модел Пейдж Бътчър. Но дали това е краят? Възможно е списък да се увеличи, защото Еди е само на 58!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *