ЗвездиЛично

Джулиана Гани: Аз съм бохем по душа

Джулиана Гани се върна от почивка по-уморена, отколкото замина. Тя и приятелят й – Илиан Найденов, си подариха пътешествие до Мексико.

На ден двамата изминавали по 20 км, разгледали всички забележителности и останали впечатлени от историческото наследство, разказа тя специално за LoveStyleMag.

Сега тя и Илиан чакат старта на новия интернет сериал – „Салонът“, в който Джулката играе главната роля. Работят и над нова линия биопродукти – овес, масла, чайове, а Илиан подготвя втора книга, посветена на здравословния начин на живот.

Попитахме Джулиана как е получила ролята и дали отново би застанала пред камерата.

„Обадиха ми се един ден и ме попитаха как бих се чувствала в едно ново амплоа. Попитах за какво става въпрос и те ми казаха „Да изгрееш като актриса“. Буквално тези думи използваха. Казах им, че след два Брадъра зад гърба едва ли ще ми бъде толкова трудно. Особено, ако не преигравам. И ако ролята е близка до мен, да съответства на характера ми“.

„Ако трябваше да играя някоя злобна, отмъстителна жена, щеше да ми бъде много трудно“.

Джулиана играе главната роля – на Джиджи, шефка на салон за красота. В него работят маникюристка – ролята се изпълнява от рап звездата Диона, и още една фризьорка – Меги – любимката на тийн поколението – Ева.

„Такава шефка да няма човек. Всичко им прощавам, салонът стига до фалит. Аз съм им като приятелка… А салонът се превръща в място за обмяна на клюки. Но не интриги. Всичко е позитивно. Клиентите споделят своите възгледи за живота, дават се съвети…“

Как се почувства пред камерата?

– Най-тежко беше, че снимахме 12-14 часа на ден. Снимките започваха в 8.00 часа. Няколко пъти закъснях, предупредиха ме, дори имаше риск да ме глобят. Но аз съм бохем по душа… Вечер приключвахме в 10,00-11,00 часа, дори в един през нощта. Това беше изнервило малко работната атмосфера.

Би ли опитала отново?

– Казаха ми, че ако сериалът се увенчае с успех, ще има втора част. Спомените, че е било лудница се забравят, така че – да, бих опитала. Защо пък не? Екипът беше много готин.


В сериала участва и приятелят на Джулиана – Илиан.

Попитахме го с какво впечатление е от процеса на снимане и от участниците в проекта…

– За мен снимките бяха ок. Не бяха натоварващи като при Джулката, защото моите снимки не бяха много, имах време да си върша моята работа и да си въртя бизнеса. Беше общо взето купон. А и за мен актьорското майсторство е хоби от дете. В ежедневието често се правя на шут, за да забавлявам хората около мен. Моята ролята беше малко откачена – на фитнес инструктор и гадже на Джулиана. Винаги, когато се появявам, става нещо забавно, правя физиономии. Мисля, че тийнейджърите ще харесат продукцията. Джулиана беше предупредила, че няма да играе роля, в която я докосват други мъже, да я пипат, за да няма интриги… Затова предложиха на мен. Получи се много готино. На мен много ми хареса. Съдейки по това, което заснехме…

„Много е лесно да изиграеш влюбен, когато си влюбен“, казва Илиан за ролята си в „Салонът“. Тук с Джулиана са на един от красивите плажове на Мексико.

Имаше ли кофти моменти?

– Единственият проблем, беше Диона, която постоянно драматизираше и дразнеше със своята „слава“, „известност“. Всички трябваше да вървят след нея. Беше свръхизнервяща. Държи сметка на всички какво правят, целият екип трябва да е ангажиран с нея, искаше да преглежда всеки кадър, за да не изглеждала дебела… Сутрин идва за грим, прережда всички, включително Латинка Петрова… Имаше доста скандали с нейно участие. Много импулсивна. Преди някой да я закачи, тя напада. Примерно, Джулката нямаше как да изиграе ролята на Диона – тя е душичка , добричка… Но пък Ева беше точно обратното. С чувство за хумор, за самоирония. Много готина.

Салонът е комедиен сериал, който проследява историята на три момичета към сбъдването на общата им мечта. Съвременен и с пиперлив хумор, той вниква в света на салоните за красота – мястото, където човек има с кой да си поприказва, да излее душата си и да получи и някой друг мъдър съвет. Джиджи, Меги и Деси попадат в комични ситуации, които ги сплотяват и ги превръщат в приятелки с една обща цел – салонът им да се превърне в най-популярната дестинация за красота. Джулиана Гани е в ролята на Джиджи), ДИОНА – на Деси), а #Ева е в ролята на Меги. В сериала се вихрят още Латинка Петрова, която играе разкрепостена богата дама, Андреа Банда Банда, която познаваме от ефира на Нова телевизия.

 

Текст: Веселина Петрова
снимки: Нова тв и личен архив

One thought on “Джулиана Гани: Аз съм бохем по душа

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *