ЗвездиНовинки

Лъжкиня ли е Адел? И защо певицата сподели обляна в сълзи, че ковид е причината за отмяната на концерта й?

Лъжкиня ли е Адел? Този въпрос си задават фенове на певицата, а причината е в обяснението за отлагането на първия концерт на звездата Weekends With Adele в Лас Вегас. 

Самата Адел излезе и обляна в сълзи обясни, че събитието се отменя, заради факта, че голяма част от екипа й е с коронавирус.

Организаторите на събитието обаче съобщават, че истинската причина за отлагането на ангажимента е самата Адел и по-точно нейните капризи – към техниката и декорацията.

При едно от изпълненията Адел трябва да „ходи по вода“ и за целта е била изградена сложна конструкция с басейн. Но певицата не харесала дизайна. Когато видяла басейна, отказала да участва в шоуто.

Екранът в залата също предизвикал възмущението й. И тя пожелала нов. Според близки до певицата, нейните претенции удължават времето за подготовка и въобще нещата вървят към тотален провал.

Медиите припомнят че Адел изпитва панически страх от изпълненията пред публика и иска всичко да е перфектно. „Страхувам се от публиката. На едно шоу в Амстердам така нервничех, че избягах през аварийния изход. не обичам гастролите. Имам пристъпи на тревожност, паника“, казвала е преди певицата.

Феновете са готови да чакат. Но има и много, които са разочаровани и възмутени от постъпката й, наричайки я безотговорна и нечестна. И недоволните искат компенсации. Компанията, която организира концертите, е готова да върне парите, но съветва хората да запазят билетите си, защото шоу все пак ще има. Мнозина обаче се чудят дали е така?е

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *