ЗвездиКрасота

5 тайни за свеж вид от Мария Шарапова

Мария Шарапова, която днес е рожденичка, получава постоянно покани да се снима в рекламни кампании на козметични и модни марки. Ето какви съвети дава тя за грижите, които всеки трябва да полага, за да изглежда добре.

Не се шегувайте със слънцето. „Прекарвам много време на открито, по кортовете, където лицето и тялото ми е поставено под въздействието на слънчевите лъчи. За да съхраня кожата си, винаги нося слънцезащитен продукт. Нанасям го веднага след като стана от леглото и си взема душ.

Тайната на сиянието. Освен слънцезащитния крем, Мария използва много вода, която поддържа кожата й хидратирана и свежа. „Още сутринта изпивам половин литър вода, за да настроя организма си да приема водата и през останалата част от деня.”

Почивката преди важен мач е задължителна. Добрият сън е един от основните фактори за успех, смята Шарапова. „Обожавам да спя – не само през нощта, но и през деня. Следобед винаги спя по 45 минути, от дете”.

Пилешко и зеленчуци. „През годините успях да разбера коя е храната, която ми влияе добре, която ме зарежда с енергия. Обикновено хапвам малко пилешко с голяма порция зеленчуци. Добавям лимон и киви.”

Любим аромат за повече увереност. Според Мария всеки може да остане в хармония със себе си, ако нанесе малко от любимия си парфюм.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *