ЗвездиНовинки

Адел: „Искам да имам още деца“. И това ще се случи скоро?

Адел се готви да сключи брак с Рич Пол. Изпълнителката дори призна, че е готова да роди второ дете, пише Daily Mail.

В интервю 33-годишната Адел казва, че някога все ще й направят предложение. И тя е готова да каже „да“.

А на церемонията по връчването на наградите BRIT певицата се появи с пръстен с диамант, приличащ доста на годежен.

„Искам да имам още деца“, казва Адел, която в момента се среща с Рич Пол. Допълва и че това ще се случи скоро…

Слуховете за отношенията между Адел и Рич се появиха през лятото на 2021 г, когато заедно се появиха на финала на NBA. Двойката потвърди връзката си през есента на 2021 г.

Запознават се на парти. Той движи делата на редица звезди от НБА, сред които и ЛеБрон Джеймс. Започва да гради империята си с продажбата на фалшиви спортни артикули, а днес е смятан за един от най-влиятелните хора в Асоциацията.

„Бях подпийнала и го попитах: „Искаш ли да подпишеш с мен? Вече съм спортистка.“ Той беше адски забавен и танцуваше нон стоп. Всички останали момчета си седяха по местата, а той просто танцуваше… Сега сме заедно“, обясни Адел в интервю за Vogue.

„Не обичах да се срещам с мъже. 99,9 процента от любовните истории, написани за мен, са измислици. Аз съм 33-годишна разведена майка, която отговаря за сина си. Последният човек, от когото се нуждая, е някой, който не разбира себе си и не знае какво иска. Защото знам какво искам. И знам точно какво не искам. Рич се появи малко преди смъртта на татко. Не ме притеснява по никакъв начин, не ме изнервя и не се чувствам уморена от живота, когато е около мен. По-скоро обратното“, твърди изпълнителката

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *