ЗвездиЛичноНовинки

Адел: На пътешествие към щастието си съм!

Адел се появи изненадващо на кориците на британския и американския „Вог“. На едната – облечена в предизвикателна рокля в жълто, с подчертано деколте. На другата – в зелена, дълга рокля.

Но какво значение има визията, ако в текста звездата признава много лични неща, които досега феновете не са чували от нея.

Преди броени дни Адел сподели кратко видео, с което анонсира появата на нов сингъл, а след това призна, че съвсем скоро ще получим и нов албум.

„Никой от нас не направи нищо лошо. Никой от нас не нарани другия. Просто искам синът ми да види любовта ми и да бъде обичан, това е най-важното за мен”, споделя за раздялата със съпруга си Адел.

„Ако трябва да посоча причината защо си тръгнах, то тя е търсенето на щастието ми, въпреки че това направи Анджело нещастен”, казва още Адел. И признава, че й е изключително трудно да обясни случилото се на сина си.

„Един ден, когато той беше само на шест години и половина, ми каза: Можеш ли да ме видиш? И аз отговорих: Ъм, да. А той отвърна: Защото аз не мога да те видя. Е, целият ми живот се разпадна в този момент. Той знаеше, че не съм там“.

Тогава певицата решава да говори редовно с Анджело за случващото се: „Тогава започнах да споделям с него“.

Точно в този момент Адел започва и работа над новия си албум. Донякъде песните са отговор на въпросите на сина й. Начин да обясни случващото се между нея и баща му.

„Той има толкова въпроси, които не мога да отговоря. Като „Защо не можем да живеем заедно“… и „Защо не обичаш баща ми повече“. Аз отговарях “Обичам баща ти, просто не съм влюбена”, но не мога да обясня това на 9-годишно дете”.

Проблемите във връзките си певицата обяснява с трудното детство и проблемите в отношенията си с баща си.

“Да не си сигурен дали те обича този, който се очаква, че трябва да те обича, и той да не приоритизира теб – разбираш това и свикваш. Но след това връзките ми с мъжете през целия живот винаги са били “Ти ще ме нараниш, затова аз ще нараня първо теб”, толкова е токсично и ме спира да открия истинското си щастие.”

“Осъзнах, че аз съм проблемът”, споделя още Адел. “Във всички други албуми казвам “Ти направи това, майната ти”. Но тогава осъзнах , че това е повтарящ се кръг всъщност. Може би всъщност аз съм виновна.”

Сега Адел е открила как да обича и да има истинска, пълноценна връзка.

“Той винаги беше до мен. Просто аз не го виждах”, споделя тя и разказва, че първият момент, в който е погледнала по друг начин на Пол, е бил след смъртта на баща й. “Рич просто дойде. Не се чувствам притеснена около него, точно обратното. Щуро е, аз съм 33-годишна разведена майка на син. Последното, което искам, е някой, който не знае къде се намира в живота си и какво иска. Аз знам знам какво искам и знам какво наистина не искам”, казва Адел за настоящата си връзка с Рич Пол.

Тя коментира и фактът, че отслабна драстично.

„Тялото ми беше обект на критики през цялата ми кариера. Не е само сега. Разбирам защо е шок. Разбирам защо някои жени бяха особено наранени. Визуално представлявах много жени. Но все пак съм същият човек“.

 

Според певицата най-лошата част от цялата тема е, че „най-бруталните разговори за моето тяло се водеха от други жени. Бях много разочарована от това. Това нарани чувствата ми“.

Албумът “30” трябва да се появи скоро, а парчето Easy On Me ще чуем за първи път на 15 октомври.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *