Адел пред Опра: Обезкуражена съм, че бракът ми се провали! (видео)

Адел седна на горещия стол и разказа любопитни неща от личния си живот и очаквания нов албум – пред Опра Уинфри. Интервюто излезе в ефира на CBS късно снощи.

Новата любов на певицата – Рич Пол, пристигнал с нея в студиото, за да я подкрепи.

„Обезкуражена съм, че бракът ми се провали. Чувствам се така, сякаш съм проявила неуважение, омъжвайки се твърде бързо и след това – твърде бързо подавайки документи за развод“, каза Адел.

Изпълнителката и преди е признавала, че е приела раздялата с бащата на сина си доста тежко.

В интервюто за Опра Адел се изказа доста топло за бившия си, с когото заедно възпитават малкия Анджело. Тя сподели, че Саймън буквално е спасил живота й, когато го е срещнала.

„Той се появи в момент, в който имах страхотна нужда от стабилността, която той и Анджело ми дадоха“, каза Адел.

Изпълнителката призна още, че е имала сложни отношения с алкохола. Преживявайки развода обаче, тя се е преборила и с вредния навик, което пък й е помогнало да опознае по-добре себе си.

„Когато разбрах, че трябва да работя над себе си, престанах да пия и започнах да тренирам“.

Започва да тренира усилено не за да отслабне, а защото е изпитвала чувство на тревожност.

„Имах ужасни пристъпи на тревожност след като се разведох. Сякаш не контролирах тялото си“.

Обсъждането на рязкото й отслабване в социалните мрежи не я притеснило, защото го очаквала.

„Моето тяло бе обект на коментари в контекста на кариерата ми. Дали съм твърде дебела или твърде слаба – гореща или не, некога не съм гледала на себе си по този начин. Преди бях поддръжник на бодипозитивизма, както и сега“.

Разказвайки за новата си любов – Рич Пол, Адел го нарича умен и весел, и отбелязва, че това са първите отношения, в които тя харесва себе си.

По време на интервюта с Опра в ефир е пуснат и запис на концерт на Адел, по време на който тя е облечена в зашеметяваща черна рокля на Schiaparelli.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.