КрасотаНовинкиТенденции

Аксесоарите за коса, които трябва да имате за есента

Лято е, да. Но есента все пак не е толкова далеч. А дизайнерите бързат да ни споделят какви ще бъдат тенденциите. Този път – при аксесоарите за коса.

Като цяло се наблюдава едно приятно завръщане назад във времето, към 90-е.

С шал в косата
„Това са класически допълнения към главата, които нашите баби и прабаби са имали и са използвали като функционален и моден аксесоар, а сега е наш ред да ги опитаме“, казва Бри Уайт пред InStyle за шаловете. Небрежна, но стилна и елегантна.

Шапките с периферия не са само за лятото
Според колористката Хедър Кинг-Лабър, сламените шапки с кръгла и къса периферия ще заменят обикновените шапки. „Този аксесоар завършва всеки един тоалет и лесно прикрива неизмитата или неоформена коса“, казва Лабър.

Ластиците с плат или т.нар. скрънчита
Според модната редакторка Лиза Санчес, те са претърпели едно сериозно обновление. „Вместо ярките цветове, които виждахме в сериалите от 90-те, сега те са по-приглушени и се предлагат в по-елегантни и професионално изглеждащи стилове“, казва Санчес за InStyle. И допълва, че скрънчитата са станали по-големи и може би затова отново се харесват на дамите.

Една, две, три… шнолички
Санчес казва, че сега те се използват там, където наистина не може да ги видите. Например при оформянето на половин конски опашки.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *