Анджелина Джоли показа дома си във Vogue

Анджелина Джоли се появи на корицата на новия брой на списание Vogue. 45-годишната звезда дава откровено интервю, в което разказва за майчинството.

И признава, че не е съвсем типична майка, както и че не съжалява, че животът ѝ се е случил точно така.

„Въпреки че винаги съм искала да имам много деца и да съм майка, понякога съм си представяла, че ще пътувам, ще изследвам  джунгла, например. Не си представях майчинството в традиционния смисъл. Мисля, че ми липсват уменията на домакините. Но се справям, защото децата са наистина издръжливи и ми помагат, но не се справям добре.“

Въпреки ангажиментите си, звезда намира достатъчно време, което да отдели на своите деца.

Джоли разкрива, че Пакс съвсем скоро ще завърши гимназия, а Захара ще получи шофьорска книжка.

Актрисата се приближава до 50-е, но не се страхува от възрастта, а напротив, вярва, че това ще бъде страхотен период за нея.

„Надявам се 50-е ми години да са по-добри. Мисля, че силите ми ще се върнат през 50-е. Но например вчера скочихме на батут и децата ми казаха да спра, защото ще се нараня. Мислех, че е смешно. Имаше времена, когато бях екшън звезда, а сега децата ми ми казват да сляза от батута, защото ще се контузя.“

Снимките за изданието са напарвени в задния двор на дома на Анджелина. Тя позира в семпли дрехи – в черно, бежово, nude.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *