КрасотаНовинки

Бъдете отговорни: пазете детската кожа от слънцето

Слънцезащитата при деца е особено важна. Детската кожа все още се развива и бариерната ѝ функция не е достатъчно укрепнала. Тя е и по-тънка. Това я прави по-податлива на увреждане под влияние на слънчевите лъчи, в сравнение с кожата на възрастните.

Слънчево изгаряне в детска възраст увеличава многократно риска от развитие на допълнително увреждане на по-късен етап от живота.

Eucerin® е лидер в слънцезащитата за тяло и лице и предлага продукти за всички типове кожа и състояния на кожата, за да осигури на своите потребители надеждната защита, от която се нуждаят.

Eucerin® съветва родителите да нанасят равномерно и в достатъчно голямо количество слънцезащитните продукт.

Според проучвания на бранда, едни от най-често пренебрегваните области от родители при нанасяне на слънцезащитни продукти върху кожата на техните деца, са гърба, раменете, зоната зад ушите, врата, дланите, стъпалата, задната част на ръцете, вътрешната част на краката, по ръба на банския.

Уверете се също, че нанасяте щедро количество продукт, за да е максимално ефективна слънчевата защита.

Eucerin® Детски слънцезащитен спрей с помпа Sensitive Protect SPF50+ предоставя много висока защита, нанася се лесно, успокоява дори чувствителна детска кожа и надеждно защитава от дълготрайно увреждане.

Основният компонент във формулата е Advance Spectral Technology. Тя представлява комбинация от широколентови и фотостабилни UVA/ UVB филтри за много висока защита от UV лъчите, които са основната причина за изгаряне. Заедно с тях, антиоксидантът Licohalcone A неутрализира свободните радикали, които се образуват под въздействието на UV лъчите и синята светлина.

Прочетете повече тук:

Пазете детската кожа от слънчевите лъчи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *