„България търси талант“ впечатлява с „нереално шоу“

Новият сезон на “България търси талант” стартира на 28 февруари (неделя) точно в 20.00 ч.

Още в първия епизод на сцената ще стъпят впечатляващи таланти, казват от Би Ти Ви.

Има участници от Габрово до Гвинея, от Бургас до Бразилия, от Пловдив до Израел и от къде ли още не.

От екипа на шоуто издават, че един от участниците ще представи номер, който ще преобърне представите за предела на човешките възможности. А друг ще остави “с отворена уста” не кой да е, а Ицо Хазарта.

Сред кандидатите има и такъв, който ще покани на сцената двама членове от журито, за да ги включи в номера си. А друг от тях ще представи толкова вълнуващо изпълнение, че буквално ще разтопи сърцата на журито.

Изключително позитивен и пълен с усмивки ще бъде не само първият, но и всички останали епизоди.

Въпреки, че е сниман по време на пандемия и при сериозни мерки за безопасност, новият сезон е изпълнен с надежда, топлина, изключително позитивни емоции. И най-вече – със страхотно забавление.

„Очаква ни наистина нереално шоу“, казват от екипа.

А журито е състав: Славена Вътова, Катерина Евро, Ицо Хазарта и критичният Любен Дилов–син. Те обещават да бъдат все така безпогрешни в преценките си и нямат търпение да натиснат Златните си бутони.

Този път бутоните са персонални (по един пред всеки от журито). Четиримата стоят на отделни маси и на по-голямо разстояние помежду си.

Дали очарователно-екстравагантният Любен Дилов-син ще е все така труден за впечатляване, изключително взискателен и любимата му дума отново ще е „Не“ – предстои да разберем…

Сигурно е обаче, че водещите – Сашо Кадиев и Дани Петканов, в типично свой стил, са винаги готови отново да забавляват всички.

Тъй като шоуто е заснето с голяма отговорност, при строго спазване на всички противоепидемични мерки, в залата няма да има публика на живо, а тя ще следи случващото се на сцената онлайн – на 16 огромни видеостени.

Зад кулисите на шоуто, за радост на най-запалените му фенове, вече на пост е и Крис Захариев с дигиталната рубрика “Още от България търси талант”.

“България търси талант” може да се похвали и с чисто нов, официален you tube канал, който само за броени дни натрупа стотици хиляди гледания на култови моменти от шоуто до сега.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.