Новинки

Бърз тибетски тест разкрива душата ви

Според специалистите този лесен на пръв поглед тест ще ви разкрие наистина интересни неща за вашата душа, за мечтите и стремежите ви. Вземете молив и хартия и бъдете максимално откровени.

Въпроси:

  1. Представете си, че трябва да сте едно от тези 5 животни. Подредете ги според това кое от тях ви допада най-много: крава, тигър, агне, кон, прасе.
  2. Напишете срещу всяко животно една дума, с която го свързвате:

Куче…

Котка…

Плъх…

Кафе…

Море…

  1. Помислете за 5 души, които са много важни за вас. Изберете един от тях за всяко от цветята по-долу. За всеки цвят можете да изберете само един човек!

Жълто…

Oранжево…

Червено…

Бяло…

Зелено…

А сега нека да видим резултатите:

 Отговорът на първия въпрос определя вашите житейски приоритети.

Ако сте поставили на първо място кравата, това означава, че за вас най-важна е кариерата. Работата ви стои преди всички и всичко – дори семейството ви. Може би е време за промяна.

Ако сте поставили на първо място тигъра, това е знак, че добре знаете собствената си цена.

Ако на първо място са овцете, то любовта е водеща в живота ви.

Конят е символ на семейството. Ако присъства на първите позиции, то вие държите на хората, които обичате повече, отколкото на всичко останало. Прасето символизира парите. Не е добре да е на първо място, но не го оставяйте и твърде назад!

От отговорите на втория въпрос можете да научите как приемате живота си на подсъзнателно ниво…

Вашата връзка с кучето предполага вашата собствена личност. А това означава, че сте добри приятели, на вас може да се разчита, готови сте винаги да помогнете. Държите на семейството. Думата, която сте написали, характеризира вас самите.

Котка символизира самоличността на вашия партньор. Как го описахте?

Вашето описание на плъха е характеристика на враговете ви. Не ви е страх от тях, винаги сте готови да се поучите от грешките си.

Вашето отношение към кафето е вашето отношение към секса. Уоу, винаги ли е горещ или понякога оставяте отношенията си да изстинат. Ако го пиете с мляко, значи обичате добавките и в спалнята.

Вашето описание на морето характеризира вашия собствен живот. Бурен, спокоен, изпълнен със светлина или с подводни камъни. Не се притеснявайте, винаги можете да го промените.

Цветовете, които сте избрали за петте най-важни хора в живота си, показват доколко ги цените и какво означават те за вас.

Жълтото е човекът, който никога няма да забравите и който има силно влияние върху живота ви.

Оранжевото е за човека, който за вас означава истински приятел.

Червеното е този, когото обичате истински.

Бялото е за човека, който смятате за вашата сродна душа.

Зеленото е човекът, спомените за когото винаги ще бъдат винаги с вас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *