ЗвездиМузикаНовинки

Били Айлиш с глобален виртуален концерт

Петкратната носителка на „Грами“, световната супер звезда Били Айлиш обяви детайли за първия в музикалната си кариера глобален виртуален концерт. 

Събитието Where do we go? The livestream ще се случи в официалния уебсайт на Billie. Единственият по рода си концерт с интерактивна продукция от lili Studiosще бъде излъчен на живо от родния град на изпълнителката, Лос Анджелис, като за територията на България датата е 25-и октомври (неделя), в 1 часа след полунощ. След края на лайв концерта, всички притежатели на билети, ще могат да го гледат и в следващите 24 часа.

От днес до 12-и октомври (понеделник), в 7 часа, всеки, закупил билет за събитието ще получи ексклузивен достъп до мърчъндайз продуктите на Billie Eilish на специална цена. В този период предстои да бъде пуснат и бонус мърч, който ще бъде разкрит пред и достъпен само за притежателите на билет, като приходите ще бъдат дарени в полза на Crew Nationблаготворителен фонд в подкрепа на всички екипи, засегнати от неблагоприятната ситуация със събитията и концертите през 2020.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *