КрасотаНовинки

Червило за всяка ситуация и повод

Да се избере най-подходящото червило не винаги е лесно. И ако някои дами се спират само на един тон, който носят като своя визитка картичка, повече предпочитат да разнообразяват избора си.

За ежедневния грим. Ако обикновено сте с дрехи в стил кежуал, можете да се спрете на червило в нюансите, които съответстват на вашия цветотип. За блондинкитесъс светла кожа това са розовите и червени оттенъци (изборът зависи от цвета на ризата – не трябва да се сливат); брюнетките могат да се спрат на много по-тъмни тонове, например теракотено, а червенокосите и рижите – близките до цвета на чаената роза нюанси.

За офиса. Използвайте наситени цветове, които да акцентират върху тоалета ви. Червилото в класическото червено хармонира идеално с както с костюма в червено, така и с черно-бялото сако. Сивият костюм или рокля ще стоят добре с нежно розово червило. Ако ще обличате тъмно-синя риза, червилото трябва да бъде тъмно розово или бордо.

За официални поводи. Ако ви предстои вечерно парти, поставете акцент или върху устните, или върху очите. Ако решите да подчертаете очите, устните трябва да са в неутрален тон. Изберете цвят, който ще се съчетае добре с цвета на ружа или използвайте nude тон. Ако за очите изберете неутрални тонове, при червилото заложете смело на нещо по-ярко.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *