Четири опасни дати през юли! Едната е… днес

Астролозите казват, че през юли ни очакват четири дни на предизвикателство.

Става въпрос за дни, в които ще се случват много промени. Кои са те?

5 юли: отрицателни транзити на Марс и Меркурий

Това е най-опасният ден от месеца. В същото време ще се случат две важни астрологични събития – Марс преминава в знака Телец, а Меркурий в знака Рак. И двете събития ще „настроят“ планетите срещу нас.

Марс ще остане в Телец до 19 август – време, през което мнозина ще бъдат подозрителни, недоверчиви и малко уплашени. В повечето случаи всички тези страхове ще бъдат неоснователни.

Меркурий в Рак е опасен, тъй като ще бъдем незаинтересовани и апатични.

5 юли е най-лошият ден за работа и за всякакви начинания.

 

13 юли и Супер Луната

 

Супер Луната е най-опасният вид пълнолуние. Луната ще бъде много близо до Земята, впечатляваща и голяма. Луната на 13 юли ще бъде в знака Козирог, в резултат на което ние ще бъдем малко по-затворени и интровертни. По-добре прекарайте времето насаме.

16 юли: съвпад на Слънцето и Меркурий

Астролозите съветват в този ден да не излизате от зоната си на комфорт, да не ходите далеч и да не харчите много пари. Хората, за които суетата е силна страна, могат да загубят всичко, което са спечелили през последните дни или месеци.

28 юли: Юпитер става ретрограден

Последният опасен ден от юли е денят на началото на ретроградната фаза на Юпитер. Планетата ще остане в тази позиция до 24 ноември. През тези месеци могат да се случат много неприятни неща. Можем да загубим силата на интуицията, да станем алчни и безкомпромисни. Много е вероятно на 28 юли да усетите безпокойство и липса на мотивация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *