Членовете на семейството: кралицата няма да бъде сама!

На 17 април, събота, Великобритания се прости със съпруга на кралицата.

А Лилибет, както я наричал принц Филип, се прости със своята голяма любов. Любов, която среща на 8 и с която прекара почти целия си живот. Чак до 95.

Защото на 21 април Елизабет Втора ще навърши точно толкова.

Снимката, която обиколи социалните медии. Текстът гласи: „Винаги ще бъда до теб, Лилибет, три крачки зад гърба ти“…

Но сега е тъжна. Защото остана сама. Няма го нейното момче, което обичало да се шегува. Няма го приятелят, който я е подкрепял в добро и лошо.

Добрата новина е, че кралското семейство е взело важно решение – кралицата няма да бъде сама.

Дори е бил изготвен график, по който членове на семейството ще посещават Елизабет в Уиндзор, за да ѝ правят компания и да разходят заедно с нея новите ѝ две кучета.

Говори се, че графикът бил изготвен от дамите в семейството – принцеса Ана, Камила – херцогинята на Корнуол и Кейт Мидълтън. Разбира се, компания на майка си често ще прави и принц Чарлз.

Дори се заговори, че принц Хари ще остане във Великобритания за рождения ден на баба си, написа The Sun.

След погребението принц Чарлз нарочно отпратил колите, за да позволи на двамата си сина да поговорят насаме и да „разчупят“ леда, писа Page Six. А Кейт, отстъпила назад, за да позволи на Хари да се присъедини към Уилям.

Желязната Кейт, която спечели страхотно одобрение от поведението си по време на погребението – от облеклото, през символизиращите подкрепа бижута, до жеста ѝ на миротворец, който иска двамата братя да се сдобрят.

А Елизабет Втора, съвсем в свой стил, е демонстрирала веднага след погребението, че се справя с тъгата и всичко е наред.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.