ЗвездиНовинки

Цеца Величкович обеща изненади на концерта

Най-голямата звезда на балканската музика е в трескава подготовка за своя концерт в София на 1 декември. Заедно с нея за голямото шоу в столицата ще пристигне и телевизионният екип, който подготвя предаването „Цеца и децата“.

Шоуто на Цеца е ново риалити,  което се излъчва всеки петък по новосъздадената сръбска телевизия „BlicTV”. Зрителите имат възможност да видят редки сцени от личния живот на цялото семейство.

В София освен изявата на изпълнителката на самата сцена на най-голямата зала у нас, почитателите й ще разберат как преминава подготовката на Цеца преди концерта, има ли тя определени ритуали, колко е строга към хората, които работят за нея, и какви изисквания има към музикалния екип.

В телевизионно интервю за българската публика тя сподели, че подготвя изненади за концерта в нашата родина и обеща на всички, че ще си прекарат страхотно в залата.

Цеца отбелязва 35 години кариера в музиката с голям концерт на 1 декември в „Арена Армеец“ или преименувана вече на „Арена София“. Можете да закупите последни бройки билети в мрежата на EpayGO и в касите на EasyPay в цялата страна.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *