Забавна психологияНовинки

Кой цвят ще ви донесе успех според зодията

Когато искаме да си починем и да се разтоварим от напрежението, избираме дрехи в спокойни тонове. Желаем ли да привлечем вниманието на околните, предпочитанията ни са към по-ярките цветове. Но всяко правило си има изключения.

Случва се ярките цветове да действат успокояващо, а пастелните да го стимулират.

До голяма степен цветовите пристрастия се определят не само от вкуса, но и от зодиакалния знак.

ЧЕРВЕНОТО

Дрехите с червени оттенъци подтикват Овена да се заеме със самореклама; да извърши героична постъпка или да започне нещо ново. Червеното дава енергия, но може да направи Овена по-импулсивен, невъздържан, рязък.

Представителите на този знак трябва да се обличат в черно, когато се чувстват потиснати и опустошени.

Червеният цвят ще успокои Телеца, ще го спаси от депресията, психологическите кризи и усещането за вътрешен дискомфорт.

За Близнаците червеното е цветът на експеримента. Той е нещо като предвестник за творческото решаване на проблема.

На Рака червените дрехи ще донесат увереност в собствените сили в работата.

Червеното ще помогне на Лъва да се добере до философския смисъл на случващите се в живота му събития.

На Девата – да намери източник за лесни доход. На Везните – партньори, особено ако се чувстват самотни.

За Скорпиона червеното е цветът, който благоприятства оздравяването му, повишаването на жизнения му тонус.

За Стрелеца това е цветът на щастието, сполуката, творческите успехи, любовта.

За Козирога той олицетворява семейния живот, помага му да възприема света с чувствата си. Когато Козирогът се страхува да не бъде уязвен, е хубаво да се облича в червено.

Червените дрехи ще помогнат на Водолея да стане по-общителен, комуникативен и весел. Този цвят е много подходящ за срещи с приятели, кратки пътувания, пазаруване по магазините.

Червеното ще привлече към Рибите пари, ще им подари увереност в утрешния ден, шанс да си намерят хубава работа, да се научат да пестят силите и парите си.

СИНЬО И ЛИЛАВО

За Овена синьото и лилавото са цветовете на пътешествията, духовните търсения.

За Телеца е полезно да се облича в синьо и лилаво, ако е попаднал под лошо влияние, не може да се справи с потиснатото си настроение или е обиден на някого.

Тези цветове ще помогнат на Близнаците да подобрят отношенията  си с колеги и близки, да възстановят вътрешното си равновесие.

Сините и лилавите дрехи ще укрепят здравето на Рака, ще му помогнат да постигне успех в работата, да стане по-точен.

В живота на Лъва те ще привлекат любовта и щастието, ще му помогнат да намери няколко варианта за решаване на един проблем.

С тяхна помощ Девата ще съумее да подобри атмосферата в семейството, да поговори съкровено с приятел, да привлече вниманието към себе си.

Везните ще станат по-решителни, Скорпионът – по-богат и издръжлив, Стрелецът – по-известен, силен и енергичен.

Сините и лилавите дрехи ще успокоят Козирога, ще го избавят от неприятни усещания и разочарования, ще му помогнат да се отърве от комплексите си.

Те ще въодушевят Водолея в търсенето на нетрадиционни решения на поставените задачи, като го направят още по-неповторим.

За Рибите тези дрехи ще  свършат работа при формиране на отношенията им с началството, като ще им позволят да  напреднат в кариерата, да се съсредоточат върху служебните ангажименти, да се заемат с реализацията на собствената житейска програма.

ЖЪЛТО, ОРАНЖЕВО, ЗЛАТИСТО

Жълто, оранжево или златисто облекло е необходимо на Овена, когато е изпаднал в униние, гасне от любов или жадува плодовете на неговото творчество да станат известни на широката публика.

На Телеца то ще помогне по време на неразбории в семейството, като го избави от негативни емоции и повишена чувствителност.

Облечените в такива цветове Близнаци ще намерят нови приятели, ще получат необходимата информация, ще усвоят нещо ново.

Ракът ще намери нова и добре заплатена работа, Лъвът ще се почувства бодър, енергичен, инициативен.

На Девата това облекло ще е нужно в периоди на душевна немощ, при стресови ситуации.

То ще помогне на Везните да разнообразят живота си, да се спасят от скуката, да привлекат към себе си вниманието на съмишленици, да направят научно откритие.

Скорпионът има нужда от “слънчеви” дрехи, когато му се стоварва недотам интересна, но необходима работа.

Козирогът – когато трябва да разгадае някаква тайна, да подобри материалното си положение.

Водолеят – когато трябва да подобри отношенията с колегите си, да привлече вниманието на потенциални делови и други партньори.

Рибите – за подобряване на здравето, за качествено справяне с работата.

ЗЕЛЕНО

Дрехите в зелено са необходими на Овена в периоди на боледуване и  физическа слабост;

на Телеца – когато се нуждае от любов, когато се опитва да подобри отношенията с партньорите си, да се реализира творчески.

Зеленото ще помогне на Близнаците да уредят отношенията с близките си, да решат сложни семейни задачи, да благоустроят дома си;

на Рака – да забрави за възрастта си и по-малко да се уморява от интелектуална работа и учение;

на Лъва – да удовлетвори амбициите си и да постигне желаното;

на Девата – да стане по-енергична, да постигне успех във всяко начинание;

на Везните – да се успокоят, да приведат в ред чувствата си, да установят причините за променливото си настроение, да разберат близък човек;

на Скорпиона – да намери ново хоби, като впоследствие го превърне в доходно начинание, да се сдобие със съмишленици, да убеди околните в значимостта на идеите си;

на Стрелеца – да подобри отношенията си с началството, да преодолее страха си, да постигне необходимите резултати на трудно поприще;

на Козирога – да разшири сферата на интересите си, да намери спонсор или духовен наставник, да си изясни философски въпроси.

Облеченият в зелено Водолей ще намери отговори на най-сложните въпроси в житейската и научната сфера, ще се сприятели с нови хора.

На Рибите такива дрехи са нужни в периоди на изострени отношения с брачната половинка и колегите.

СВЕТЛИ, БЕЛИ, ПАСТЕЛНИ

Дрехите в светли, бели и пастелни тонове ще помогнат на Овена да се справи с потиснатото си настроение, със семейните проблеми, да се избави от негативните емоции.

Те ще направят Телеца по-общителен, ще го спасят от умората.

Светлото облекло ще помогне на Близнаците да си съберат ума, да се заемат с решаването на важни задачи, да намерят работа, да подобрят материалното си положение; на Рака – да стане по-енергичен, концентриран, да се вслушва повече в интуицията си;

на Лъва – да се отърве от депресията и силните преживявания; на Девата – да намери нетрадиционно решение на отдавнашен проблем;

на Везните – да подобрят отношенията си с шефовете; на Скорпиона – да намери отговор на наболели въпроси, да привлече вниманието на щедър човек.

Стрелецът трябва да се облича в светло, ако страда от критиката и забележките на околните или когато трябва да подобри отношенията си със сексуалния партньор; Козирогът – когато му предстоят важни преговори;

Водолеят – по време на боледуване, загуба на сили или когато е натоварен с чужди проблеми;

Рибите – ако не им достигат положителни емоции, ако търсят любов или искат да вкарат в ред отношенията си с близък приятел, при реализирането на творчески проект.

ЧЕРНО, КАФЯВО, ТЪМНО

Черното, кафявото и всяко друго тъмно облекло ще помогне на Овена да се съсредоточи върху важна работа, да стане по-взискателен към себе си, да заслужи уважението на колегите си;

на Телеца – да забрави за насъщните дела, да съзерцава живота, да намери нови увлечения, да си отговори на множество въпроси.

Близнаците трябва да се обличат в черно, когато си патят от лошото влияние на околните;

Ракът – когато се стреми към сътрудничество, когато желае да възстанови отношенията си със стари или да установи контакт с нови партньори;

Лъвът – в периоди на загуба на сила, когато има много работа и малко енергия за изпълнението й;

Девата – ако не й достига радост, ако животът й се струва скучен, всичко й е омръзнало, а тя всячески се опитва да подобри отношенията с възлюбения(та).

Тъмните дрехи ще помогнат на Везните да уредят отношенията с роднините си, да намерят правилно решение на семейни проблеми, да се избавят от негативни емоции, повишена емоционалност и ранимост;

на Скорпиона – да стане по-подвижен, по-млад по душа, да гледа по-реално на трудностите, да постигне успехи в учението;

на Козирога – да стане по-издръжлив, да реализира плановете си, да заслужи вниманието и уважението на високопоставени особи;

на Водолея – да се избави от меланхолията;

на Рибите – да намерят нестандартно решение на проблемите, да подобрят отношенията си с приятелите, да привлекат вниманието на близки по дух хора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *