Дължината на палеца определя характера

Според биолозите пропорциите на пръстите ни казват много за това какви сме по природа.

Погледнете палците си, а после и картинката. Кой от вариантите се отнася за вас:


А. Долната фаланга е по-дълга от горната.
Б. Двете фаланги са почти равни.
C. Горната фаланга е по-дълга.

А сега прочетете какво означава това…

А. Долната фаланга е по-дълга от горната.

Вие сте верен партньор и приятел, на когото може да се има доверие. Внимателни сте, работите съвестно, когато ви поставят задача, обективни сте, безпристрастно гледате на себе си и на колегите. Не обичате да бързате във всяко отношение.

Обичате да правите нещата по-бавно, но да сте ги обмислили добре и да сте сигурни във всяка стъпка, която предприемате. Не обичате и да ви притискат, не понасяте някой да определя постъпките ви, начина ви на живот и на мислене.

Не си падате по партньори, които искат да ви променят на всяка цена, по такива, които обичат да драматизират, както и по перфекционисти. Обичате хората с интереси като вашите, не сте привлечени от непознатото и необичайното, обичате сигурното.

Б. Двете фаланги са почти равни.

Вие сте невероятно прагматична личност, която обича да прави планове, да има организация както в офиса, така и в личните дела, следва определения от обществото ред. Планирате всичко напред във времето, защото така се чувствате сигурни и спокойни, че нищо няма да ви изненада. Определено не обичате изненадите.

Живеете сега, на момента, но сте убедени, че този момент ще бъде по-прекрасен, ако е бил планиран и обмислен добре в миналото. Не сте емоционални или поне се стремите да не излагате чувствата си на показ. Преживявате всичко вътрешно. Особено, ако не сте убедени, докъде могат да стигнат нещата. Вие сте тайнствена, любопитна и интересна личност.

Винаги има какво да кажете, но невинаги споделяте с околните мислите си. Убедени сте, че повечето хора не са толкова добронамерени, колкото изглеждат и е по-добре да пазите информацията и стратегиите за себе си.

C. Горната фаланга е по-дълга.

Вие сте човек на страстите, който ако обича, обича с цялото си сърце и душа, а ако мрази, мрази всичко наред. Често ви смятат за малко „лудички”.

Когато се влюбите в някого, останалият свят престава да съществува. Буквално сте като обсебени от човека, горите в огнена страст. Това понякога е проблем, защото не всеки е свикнал да се отдава до такава степен на партньора си. А вие не признавате думичката „не”, не сте готови и да правите компромиси.

Също толкова страстни сте, ако трябва да помогнете на приятел в беда. Затова хората до вас са свикнали да разчитат на помощта ви, понякога дори откровено злоупотребяват с това ви качество на отдаденост. Приемайте нещата по-лежерно и животът ви ще преминава по-лесно!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.