(О)позиция

Денис вече не е сред живите, има ли значение кой е виновен?

Денис Теофиков си отиде на 21 години. Тялото му бе открито на земята под терасата на блок в столичен комплекс. Казват, че е полетял от високо. И че сам го е решил…

Разбира се, тече разследване. А днес ексклузивно в Lupa.bg излезе информацията, че вече има арестуван за случая. Става въпрос за младеж на 21 г. В апартамента на родителите му всъщност се разиграва драмата. Мдеията съобщава, че са били открити наркотици. И че самият 21-годишен домакин е бил леко неадекватен. Че често организирал шумни партита, придружени с доста забранени субстанции.

Тече разследване….

По-рано се появи информация, че Денис е имал проблеми със своя продуцент. Младежът отнасял доста неприятно отношение от хората, с които е бил подписал договор, често бил притискан, дори заплашван.

В социалните мрежи пък се появиха коментари, че понякога, когато човек е млад, трудно понася славата и е лесно да кривне в грешната посока.

Да, понякога любовта е горчива. И да, често хората си мислят за трагични неща, когато ги отхвърлят, когато не им върви, когато имат проблеми…

Но в момента тече разследване. И ние искрено се надяваме разследващите да откият истината. И виновният да получи своето наказание. Защото един млад живот спря. И няма значение от причините.

Защото всички сме виновни това да се случи – обществото, което залива социалните мрежи със злоба и гадни коментари, близките, които не са до тези млади хора, зада им окажат подкрепа, бизнесът, който експоатира младите таланти и не само, без да му дреме какво се случва с тях в личен план, държавата, която не се грижи за психичното ни здраве.

Поклонението ще бъде в петък. А неутешимият баща на Денис не спира да споделя и песни, и клипове на без време  отишлото си от този свят момче.

Певицата Роксана, която е била сред близките семейни приятели на Денис написа: „Той порасна пред очите ми докато с баща му правехме музика. Той беше едно прекрасно, възпитано, благодарно и талантливо дете, което всеки път ме посрещаше с прегръдка и с добре дошла како. Никой не умира истински, докато има живи, които го помнят, а твоята детска усмивка няма да забравя никога момчето ми“.

Пазете децата си. Говорете с тях. Бъдете до тях.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *