ЗвездиМузикаНовинки

Джина Стоева: Майчинството променя приоритетите

Джина Стоева записа дуетна песен с Ивена. Двете отдавна са приятелки. Първо – имат общ роден град – Русе, и второ – в началото на кариерата си са живели в обща квартира.

Джина роди в началото на 2017 г. И появата на малката Ивая промени начина й на живот.

„Това е пърият ми музикален проект след появата на дъщеря ми. Последно снимах видеоклип бременна в третия месец. Много бързо след раждането започнах отново да ходя по участия, но за записването на нови сингли не бях мислила. Майчинството променя приоритетите“, споделя певицата.

Ежедневието и грижите по детето те улисват, наслаждаваш се на всеки миг и спираш да бъдеш толкова амбициозен в професионално отношение, разказва още тя.

„Но Ивена предложи да се нагърби с тежката работа около организацията и аз си казах: „Защо пък не?“. Честно казано в последствие ми стана приятно отново да се суетя около това, как ще изглеждам, какво ще бъде, очакването да видя крайния резултат – беше приятна тръпка“,

коментира Джина Стоева.

Ивена пък сподели, че е имала леки притеснения относно текста, в който се говори за раздяла. И тя, както много други нейни колежки, вярва, че когато изпееш нещо, то ти се случва…

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *