Новинки

Доналд Тръмп обеща да си намери… ново занимание

Доналд Тръмп обеща да си намери ново занимание в отговор на журналист от Washington Examiner.

„Ще се заемем с нещо, но… не точно сега“, каза Тръмп.

А според близки до бившия президент на САЩ, той има нужда от почивка. И е твърде вероятно просто да поиграе голф няколко месеца. Въпреки, че това звучи твърде невероятно, заради факта, че той има нужда от постоянно движение. На ума.

При предаването на властта Тръмп даде ясно да се разбере, че това не означава „край“ за политическата му кариера.

Всъщност мнозина коментират, че това е бил един от мислещите президенти на САЩ, които не са се вслушвали в гласа от слушалката и са следвали собствените си идеи за развитието на държавата и света. Може би точно затова той се оказа неудобен за определени кръгове в една от най-големите световни сили.

Що се отнася до Мелания тя със сигурност е много щастлива, че периодът в Белия дом е приключил. Показа го още със смяната на тоалета в самолета. Мелания замени стила си на Първа дама със стила на милиардерска съпруга в мига, в който се скри от погледите на летището. А всички, които коментираха, че тя ще се разведе с Доналд в мига, в който той слезе от поста, остава голямо разочарование.

Всъщност семейство Тръмп винаги е било доста сплотено. А Доналд показа своето уважение към жената до себе си няколко пъти – по много кавалерски начин. Първия път той коментира, че САЩ губят една много стилна и женствена Първа дама.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *