Лично

Джейн Сиймур: Най-добрият лифтинг е усмивката

73-годишната Джейн Сиймур сподели в интервю, че днес много от жените се опитват да изглеждат по-млади, отколкото са в действителност. Актрисата признава, че си е слагала ботокс, но е установила, че процедурата не е подходяща за нея, защото блокира мускулите на лицето, пише Daily Mail.

Сиймур си спомня, че когато е била на 40, са ѝ казали, че има „изпъкнали очи“ и са я посъветвали да направи нещо по въпроса.

„Когато бях на 40 години, фотографите често казваха, че очите ми са изпъкнали“.

Джейн признава, че няма нищо против пластичната хирургия. Тя се е съгласила да си направи корекция в областта на очите, но не е била доволна от резултата. Подложила се е и на пластична операция за уголемяване на гърдите.

„Човекът, който го направи, ми каза, че няма толкова малки импланти. Трябваше да направя специална поръчка. Проблемите с гърдите вероятно са се появили след като съм кърмила“, споделя звездата.

Що се отнася до ботокса, Сиймур признава: „Опитах го, но като актриса не мисля, че работи. Нямам нищо против него. Но когато снимаш емоционални сцени, ти имаш нужда от всеки мускул на лицето. Искам да мога да изразявам всички емоции“, казва Джейн.

„Светът не обича остаряването. Ние мразим остаряването като процес. Гледаме признаците на стареене и казваме: „О, не, това е бръчка, о, Боже мой. Отърви се от нея. Сива коса. Не. Ужасно!, коментира екранната д-р Куин Лечителката.

И допълва: „Менопаузата е тема табу, никой не иска да говори за остаряването, особено жените. Те правят всичко възможно, за да изглеждат с 20 или 30 години по-млади. Когато станеш на 50, децата ти вече са пораснали и сякаш се чувстваш безполезен, свършено е.”

Джейн дава и един съвет за красота, който всеки може да следва:

„Най-добрият лифтинг на лицето е усмивката. Ако искате да изглеждате млади, просто се усмихвайте от ухо до ухо“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *