ЗвездиНовинки

Джейн Сиймур сподели: Пробвала съм ботокс, не бих повторила

Джейн Сиймур впечатлява с начина, по който изглежда. На 72 години актрисата може спокойно да позира, облечена в секси рокля или потниче.

Звездата от „Д-р Куин Лечителката“ сподели наскоро в интервю, дадено за The Times, какво е правила през годините, за да спре времето.

„Когато бях на 40 години, реших да коригирам гърдите си. Но исках нещо наистина малко – дотолкова, че дори хирургът, който ги постави, ми каза, че не е слагал толкова малки импланти. Трябваше да направим специална поръчка. Нещото, което ме накара да предприема това, бяха няколкото раждания и последвалото кърмене“, казва откровено актрисата.

Джейн има четири деца, които със сигурност са се отразили на фигурата й.

Актрисата призна и че е опитала да си сложи ботокс. Но подчерта, че не би повторила, защото: „Това е нещо, което пречи на работата ми като актриса. Все пак трябва да имам напълно работещи мускули, за да мога да влизам в ролите“.

През 2018 г. Сиймур позира за трети път за списание Playboy, припомнят от Yahoo Life. Тогава тя е на 67 години и е най-възрастната жена, снимала се някога за изданието.

„Аз си казвах: какво толкова, все още съм жена и се чувствам удобно в кожата си. Притежавам и владея себе си. Затова не се отказах, а снимките се получиха наистина красиви.“

„И може би проблемът за много жени е, че след една определена възраст започват да се чувстват твърде уязвими и дори невидими. Моето мнение пък е, че просто трябва да продължат да бъдат жизнени, секси и и да се забавляват“, казва още Сиймур.

Самата тя духом се чувства дори по-млада, споделя Джейн.

Факт е обаче, че Джейн полага много усилия и до ден днешен, за да съхрани визията си. Тя спортува усилено и се храни разумно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *