Дженифър Анистън: Сега започвам!

Дженифър Анистън посреща репортера на The Hollywood Reporter в дома си и му приготвя уникален шейк, какъвто редовно приготвя на себе си – с колагенови пептиди, антиоксиданти и куп други съставки, които тя внимателно измерва и изсипва в нейния блендер.

Това е Анистън, за която всички нейни приятели казват, че е родена да играе.

„Отивате в дома й, където е топло и уютно. Ако е зимно време, в дома на Джен има огън, барът е отворен, а вечерята има вкус, различен от всеки друг. Като в „домашен ресторант“, истински афрозодиак“, казват приятелите за звездата от сериала „Приятели“.

Красивата къща има подреден бар, фитнес зала с огледала и дзен градина. 

След развода й с Джъстин Теру, това е убежището на Анистън, където тя идва да чете сценарии и да мисли

Тя готви, събира приятели, има свое шоу по Apple TV+,  пусна и марка за грижа за косата и тихомълком е дарила милиони за благотворителност. 

На въпроса дали индустрията я вижда така, както тя иска да бъде видяна, Анистън отговаря: „Не знам, защото вече не знам каква е индустрията. Това не е същата индустрия, която беше преди. Вече не е толкова бляскаво. Превръща се в индустрия на последователи в TikTok и Instagram. Все едно сега ни наемат на базата на броя на последователите, а не на таланта? О Боже. И губя връзка.

Приемах много лично всички измислени слухове, че съм бременна, цялата вълна от коментари, че съм избирала кариерата пред децата… Но тези хора нямат никаква представа какво се случва с мен като човек или в медицински план, защо не мога да имам… дали изобщо мога да имам деца? Те не знаят нищо“, споделя 52-годишната актриса пред изданието. Тя определено не е подминала с безразличие тези злостни слухове и коментари. Нещо повече, споделя, че те са я наранявали, били са много „гадни“.

„Това, което таблоидите и медиите направиха с личния живот на хората по времето на Моника Люински и младата Бритни Спиърс, обикновените хора го правят сега. Въпреки че не съм виждала таблоид от много време. Все още ли имам близнаци? Ще бъда ли майка-чудо на 52? (Смее се.) Сега имаме социални медии. Медиите предадоха щафетата на всички онези хора, седящи зад екраните на телефоните и компютрите си, за да бъдат тролове и да тормозят хората са коментари.“

„Що за двоен стандарт: мъжете могат да се женят толкова пъти, колкото искат, могат да се женят за по-млади жени на 20 или 30. На жените не е позволено да правят това. Между другото, мъжете на 30 са много различни от мъжете на 40 и 50″.

Актрисата обаче е категорична за едно нещо: „Не съжалявам за нищо“. Без значение дали става въпрос за мъже, деца, кариера… Тя е доволна от живота си ит върди, че най-доброто тепърва предстои.

Наистина ли имаш усещането, че сега започваш, пита редакторът, а тя отговаря: „О, да. Наистина“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.