Дженифър Лопес: Понякога се чувствам уморена

Дженифър Лопес призна в интервю, че понякога се чувства много уморена, но никога не си и помисля, че не може да се справи. Просто си взема почивка.

„Чувствам, че има още много, което мога да направя“, признава Лопес. „Надявам се никога да не настъпи ден, в който да усетя, че нямам какво да кажа или да дам на публиката.“

Относно личните си отношения певицата признава, че е имала и възходи, и падения. „И всичко това, заради отношението ми към самата мен. Докато не се научите да обичате себе си, няма как да обичате изцяло друг човек. Но като успеете, ще имате връзка, която се основава на любов и уважение, на подкрепа. Чувствам, че сега се намирам на верния път“.

Преди два дена Лопес и Алекс Родригес обявиха своя нюйоркски апартамент за продажба. Звездната двойка иска да получи за жилището с три спални 17,5 милиона долара. Интересно е, че те купиха този апартамент едва преди година. Обяснението е, че жилището е твърде тясно, ако в него се съберат всички деца на Лопес и Родригес. „Те се нуждаят от нещо по-голямо“, казва близък до двойката.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *