ЗвездиЛично

Дженифър Лопес: Вие можете всичко!

Дженифър Лопес е една от най-обичаните звезди в световен мащаб. Красива, секси, жена, която знае своята цена и как да постигне всичко, за което мечтае. 

Наскоро Джен пусна своя козметична марка – JLo Beauty, и съответно получи награда от WSJ. Лопес се появи и на корицата на ноемврийския брой на изданието.

В интервюто тя разказва за това как семейството й прекарва времето на карантината, как се развиват отношенията й с Алекс Родригес  и защо той я е вдъхновил за пускането на козметичната марка.

За отношенията й с Алекс…

Мисля, че повече от всичко, нас ни обединява вярата в това, че не съществуват граници. Вие можете всичко. И двамата притежаваме една черта на характера – питаме се – а защо не? Защо да не можем да създадем един бизнес за милиарди? Защо да не можем да станем собственици на бейзболния отбор New York Mets?“.

 

За правата на жените…

Чувствам се млада и силна, и искам да кажа на жените как да станат по-силни. В изпълнението ми по време на Суперкупата имаше много символика. Искаше ми се да се кача на върха на Емпайър стейт билдинг и да се бия в гърдите. Това е един невероятен жест – да използвате своята женственост и чувственост. Ни сме тук и сме важни. Заслужаваме равни права. Трябва да се съобразявате с нас.

За карантината с децата… 

Наистина ми хареса да съм у дома, да вечеряме заедно всяка вечер, нещо, което може би никога досега не съм правила. Те ми разказваха какво им харесва, какво не, за това как живеем. Преоткрих и оцених много неща. Мислите си, че правите нещата добре, но вечно не ви достига време, работите, а те ходят на училище, а след това всеки си стои с мобилните устройства. Даваме им прекрасен живот, но в същото време те се нуждаят от нас. Нужни сме им и за друго. Да намалим оборотите и да им отделим внимание. Да се включим в живота им. Знаете ли, не ми се иска да пропусна нищо.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *