ЗвездиНовинки

Джесика Симпсън със страшно признание в мемоарите си

Джесика Симпсън е била жертва на сексуално насилие, когато е била на 6 години. Това разказва тя самата в своите мемоари.

Автобиографичната книга на Джесика – Open Book, ще бъде на пазара след броени дни. А преди това да стане факт, певицата, актриса и безнесдама разказва за тях в интервю за списание People.

„Тогава спах в леглото с дъщерята на близко семейство. Всичко започна много безобидно – с погалване по гърба, но след това се случиха неща, за които ми е неудобно да разказвам. Исках да споделя с родителите си. Но не намерих сили“, разказва Симпсън.

Джесика споделя за случилото се, когато е на 12 и семейството им се вози в колата. Повече никога не останахме в дома на тези хора. И никога не повдигнахме темата.

Дълго време Джесика се опитва да преживее травмата с помощта на алкохола и антидепресанти. Признава, че от 2017 г. не посяга към бутилката.

„Убивах се с алкохол и хапчета. Когато взех окончателното решение да спра с това. И се оказа лесно.“

Джесика Симпсън

Джесика Симпсън е женена за Ерик Джонсън – бивш футболист. Двамата са женени от 2014 г.  и имат три деца. Половин година след като роди третото си дете Симпсън успя да свали 45 кг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *