ЗвездиНовинки

Еха! Мелания Тръмп пише мемоари

Мелания Тръмп отнесе колкото положителни, толкова и отрицателни коментари, докато беше Първа дама на САЩ.

Съвсем скоро г-жа Тръмп ще напусне Белия дом заедно със съпруга си. И е решила да сложи всичко на масата. Под всичко имаме предвид истината за отношенията им с Доналд, за брака, за живота в Белия дом…

Отдавна се говори, че Мелания и Доналд са заедно, заради поста му и в момента, в който той слезе от длъжност, тя ще го напусне.

Вътрешни източници дори пуснаха информация наскоро към медиите, в която се твърди, че Мелания няма търпение да напусне Белия дом и да подаде молба за развод, защото вече не издържа да бъде до Доналд. Но дали това не е бил просто един добре пресметнат пр трик?

Но ето че сега става ясно, че Мелания пише мемоари, в които най-накрая ще разкрие своята версия за живота си като Първа дама.

Според източниците, това решение е напълно подкрепено от съпруга ѝ. Доналд твърди, че така Мелания ще има възможността да разкрие цялата истина за всички неща, за които останалите само сме могли да гадаем.

Преди две години Мишел Обама издаде своите мемоари, а успехът от книгата бе просто оглушителен. Само за пет месеца бяха продадени 10 милиона копия.

Сега сме в трепетно очакване за нещата, които ще ни разкаже тя – една от най-стилните и красиви първи дами на САЩ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *