Звезди & СтилКрасотаНовинки

Ема Уотсън и нейните тайни за красив вид

Ема Уотсън е една от най-красивите, нежни актриси, екоактивист и модел. Тя има своите малки тайни за красив вид и ние днес ще ги споделим с вас.

За червилото: „Когато бях по-млада, все изпитвах ужас, че трябва да си червя устните. Сега обаче нещата стоят по съвсем различен начин. За последните няколко години изпробвах почти всички цветове и стигнах до извода, че любимият ми е кораловият. Не се страхувайте да експериментирате, иначе няма как да откриете своя цвят.”

За лака за нокти: „Отношенията ми с него са доста сложни. Рядко си слагам цветен лак, защото той не издържа дълго… Но пък обожавам да си правя педикюр.”

За грима: „Обожавам да се гримирам и винаги го правя – дори, когато излизам за разходка с приятели. Обичам да експериментирам. Но предпочитам естествения грим.”

За някои малки тайни: „За да изглеждат устните ми чувствени и изразителни, ги масажирам с четка за зъби. Опитайте – резултатът е много добър! И още нещо – ако влезете в аптека, потърсете френска козметика за лице – французите знаят как да се грижат за кожата си.”

А ние ще добавим – през зимата глезете устните си повече, за да са здрави и красиви.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *