ЗвездиНовинки

Емилия пусна клипа, заснет преди смъртта на Денис Теофиков

Емилия сподели клипа, записан преди преждевременната смърт на талантливия Денис Теофиков. За половин час клипът „Пак ще се броиш“ събра 3 хиляди гледания, които със сигурност ще растат.

„Да, време е. След толкова много събития в живота ни смело мога да заявя, че това е проектът на живота ми до този момент! Не съм си представяла, че в дни на пандемия ще можем да съберем толкова голям и работещ екип.🙌 Благодаря на всички актьори за професионализма и отделеното време! На каскадьорите, които бяха мега яки! На всеки, който беше с нас и до нас!🙏🏻 Денис… Ех, Денис… Какви планове имахме да представим подобаващо дуетите ни, но ние си правим планове, а Господ за нас има други. Точно тогава, преди почти 10 месеца разбрах за Жоржина. Не беше лесно. Бяха дълги и тежки снимачни дни, но всичко си заслужаваше. Всеки един момент си струваше! Всички много работихме за този резултат. Вярвам, че ще усетите емоцията и ще оставим следа в сърцата ви.“, написа преди дни Емилия в Инстаграм профила си.

„Песента със сигурност ще бъде поредният Хит, нооо жалко, че Момчето не е сред нас“, пишат феновете на изпълнителката.

„Браво уникална песен, с много хубав клип. Много жалко, че те няма Денис….. Ти винаги ще останеш в сърцата ни красавец ❤🕊❤️“
„Много скъп спомен от страната на Емилия към Денис не са важни парите жеста е важен, браво това е последната песен в която се чува уникалния глас на денис ПОЧИВАЙ В МИР“.
„Браво! Жалко е че Денис няма да може да преживее този момент! 😭😭😭😭😭
„Уникална песен! Жалко,че Денко не е тук сред нас! Щастието ни щеше да бъде още по голямо!❤
Можем само да съжаляваме, че Денис не е сред нас. Защото със сигурност щеше да има бъдеще на сцената, а защо не и в киното…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *