ЗвездиНовинки

Енджи Касабие сама гледа сина си

Енджи Касабие не спира да работи с клиенти онлайн. Освен това се грижи сама за 2-месечния си Райън. Оказва се, че съпругът на звездната диетоложка – моделът и актьор Рабих Ел Зейн, заминал за Ливан преди месец за снимки на сериал. Пандемията обаче станала причина да остане там под карантина. 


Аз не съм спирала да работя, консултирах пациенти и в родилната зала докато бях. За мен това не е шок, но работата съчетана с грижите за Райън, ме изправя пред огромни трудности.“,

каза в ефира на Нова тв младата майка.

Касабие даде няколко съвета как да предпазим организма си от вируси. „Много от нас забравят факта, че трябва да се храним правилно. Имунитетът се подсилва от храната и грижите за тялото. Трябва да почистваме черния си дроб. Ние трупаме организма си с вредни храни, така органите ни остаряват. Всички трябва да прочистваме тялото си но не със сокчета, а с правилни храни, витамини и антиоксиданти“, обясни тя.

Според нея, най-лесно в домашни условия може да се направи сок от целина, който подобрява тонуса, изхвърля токсините и зарежда с витамини.

Освен лимон и джинджифил, Енджи Касабие препоръчва да се приемат витамини C и D. Към джинджифила, който приема сутрин на гладно, тя прибавя куркума, защото намалява нивото на възпаления в организма.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *