Новинки

„Ергенът“ идва у нас! Дами, гответе се!

„Ергенът“, най-вълнуващото телевизионно приключение, покорило сърцата на милиони зрители в 31 държави по света, идва и у нас.

Ексклузивно Би Ти Ви започва работа по хитовия американски формат „Ергенът“ (The Bachelor), който от създаването си през 2002 г. насам реализира 25 успешни сезона само в Америка.

Романтичното приключение проследява пътя на двадесет дами към сърцето на един единствен мъж, който в края на пътешествието има възможност да открие жената на мечтите си и да я направи своя съпруга.

По време на целия сезон участниците се опознават във вълшебната обстановка на приказно чуждестранно имение, пътуват до вдъхновяващи и екзотични места, а конфликтите, както вътрешни, така и външни, произтичат от елиминационния регламент на шоуто.

Над 20 страни в света са излъчили свои локални продукции на хитовия формат. Главозамайващият успех на романтичното шоу дори въвежда израза „Ефектът на Ергена“.

Той става част от метафорите за екранен успех, вследствие на който дори отдалечените локации, на които се снима шоуто, се превръщат в изключително популярни туристически дестинации след неговото излъчване.

За всички, които искат да станат част от новото ТВ приключение в ефира на Би Ти Ви, скоро ще станат ясни условията за участие в кастинга на шоуто. „

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *