ЗвездиНовинки

Звезди се подмладяват с водородна вода

Есил Дюран, Атанас Месечков и съпругата му, Калин Вельов и още много известни родни личности опитаха преврърналата се в хит в света водородна вода.

Нейното представяне у нас събра на едно място звезди, диетолози, бизнес дами и пр специалисти.

Революционната технология Hydron, проектирана в Япония, обогатява водата с водород. А според специалистите тази специална вода ни помага да запазим младостта, здравето, помага срещу редица болести и наднормено тегло.

„Бъдете егоисти и се грижете повече за себе си! “, каза Есил Дюран по време на събитието. Тя зарадва присъстващите с невероятно джаз изпълнения.

Както винаги Есил бе облечена супер стилно. Певицата бе избрала тоалет в черно с пера на ръкавите.

Апаратът, който може да се монтира и на чешма, има два електрода – от платина и от медицински титан. През мембраната му преминава само водород, кислородът се разпада и се превръща в озон. Обогатената с водород вода прониква в клетката и унищожава свободните радикали, има антиоксидантно и антиокислително действие. Звучи сензационно, но по антиоксидантно дейсдтвие литър и половина водородна вода се равнява на 40 моркова, 500 ябълки или 700 банана.

Казват, че помага за подобряването на много болестни състояния като хипертония, колит, астма, алергии, Паркинсон, Алцхаймер и др. Също така регулира кръвната захар при диабет, без моменти на хипогликемия и понижава лошия холестерол.

Диетологът Огнян Симеонов сподели, че с водородната вода се лекуват над 200 болести при близо 80% успеваемост, а всяка здравна институция в Япония има водородна маска за посетителите си.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *