ЗвездиНовинки

Ето го Илиян, по-малкият син на Петя Дикова

Петя Дикова стана майка за втори път малко преди празниците. Двамата с Илиян Любомиров посрещнаха своето второ дете, което е кръстено на таткото. 

„Петя, няма да ми стигне един цял живот да те обичам. Благодаря ти, че сбъдваш най-съкровената ми мечта. Преди теб не познавах щастието. Синко, добре дошъл на този свят“, написа в деня на раждането поетът.

Сега той сподели в социалните мрежи красива снимка на баткото – Александър, с бебето.

„Заради връзката, която имам с моя баща, винаги съм си мечтал да имам син. Да го науча да е мъж, да бъде точен, да уважава жените, да се бие, да кара мотор, да чете стойностна литература, да пише честно, да е изправен, да бъде щедър и с лекота да преминава през живота.

Никога обаче не съм се и осмелявал да мечтая, че мога да имам двама синове, а сега те двамата са около мен, растат и стават хора. Всяко безсъние си струва, когато ги гледам и знам, че винаги ще бъдат един до друг.

И да знаете само гордостта каква е, когато говоря за „синовете ми“ или пък си помисля за „момчетата“. И знам, че нямам право да ги разочаровам. От всички училища това да бъда баща ме е научило на най-важното“, написа Илиян в Инстаграм профила си.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *