Ето го мъжът, за чието сърце ще се борят в „Ергенът“

Ето го мъжът, който ще накара дамите от риалитито „Ергенът“ да тръпнат. Той е известен фитнес инструктор и модел.

Бивш национален състезател и треньор по гребане.

Виктор Стоянов се впуска в търсенето на любовта в най-романтичното риалити – „Ергенът“.

Целият живот на 31-годишния софиянец е свързан със спорта. Завършва спортно училище и продължава образованието си в НСА. 16-годишен става част от националния отбор по академично гребане. Бил е многократен републикански шампион.

След контузия остава за известно време на гребната база, но като треньор на деца и успоредно с това фитнесът се превръща в негова страст.

Работи като управител на фитнес зала. Има изяви като модел, участия в рекламни и музикални клипове.

Спортът и многобройните препятствия в живота му учат Виктор на дисциплина и отговорност. Здравето и добрата форма – физическа и емоционална, са се превърнали в негов начин на живот. Със същата отговорност и сериозност подхожда и в личния си живот.

„Да си влюбен е най-страхотното чувство на света. Дъхът ти спира. Малко е плашещо, но в същото време е невероятно. Правил съм много откачени неща в името на любовта, но да съм първият Ерген в България е може би най-откаченото от всички. Всъщност това е най-безумното нещо, което някога съм правил в живота си“,

споделя Виктор Стоянов.

Виктор вярва в любовта и е готов за нея.

Той търси жена, която да влезе в ума и сърцето му, с която да имат не просто общи интереси, но и да гледат в една посока.

За себе си казва, че е романтичен и не би си позволил да се отнася към своята дама по друг начин, освен като джентълмен.

В интимните отношения за Виктор е важно неговата половинка да бъде и да се чувства обгрижвана и желана, да намира подкрепа в него както за лични казуси, така и за професионални.

Готов е да отвори сърцето си за жената, която също като него е откровена и готова за истинската любов.

Дамите, които копнеят да срещнат любовта в лицето на Виктор и да изживеят своята романтична приказка, могат да направят първата стъпка към щастието, като се запишат за кастинг за шоуто на сайта btv.bg до средата на месец август.

Участието в предаването ще им даде възможност не само да опознаят един уникален мъж-мечта, но и да попаднат във вълшебната обстановка на едно от най-впечатляващите, романтични и екзотични места в света, където те ще бъдат принцесите, а срещата с Виктор – тяхната приказка.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *