Добра формаНовинки

Ето какво давала баба Ванга на хората, които искат да отслабнат

Баба Ванга е била търсена от хора от цял свят. Някои са искали съвети за здраве, други са питали за бъдещето, трети – за миналото. Ванга говорела с мъртвите и гадаела по бучка захар, сложена под  възглавницата през нощта.

Помагала и с билки.

Казват, че препоръчвала две билки на всички, които искат да отслабнат.

Едната от тях е омайничето, многогодишно тревисто растение, което се среща в сенчести тревисти места на територията на цяла България.

Съществуват четири вида омайниче: червено, ручейно, родопско и градско.

Сушена билка омайниче (100 г) се слага в голям съд, където водата вече ври. Вари се 5 минути и се оставя да изстине. Течността се прецежда и се пие три пъти на ден.

Някои казват, че Ванга препоръчвала да се облее човек с прецедената билка – така измивал тялото си и го освобождавал от натрупания стрес.

Другата билка, препоръчвана от Ванга за отслабнане е гръмотрън. Гръмотрънът чисти кръвта и маха тлъстинките от корема, паласките и бедрата.

Запарват се корени от сушен и нарязан гръмотрън в 400 мл (две водни чаши) кипяща вода. Оставя се да изстине и се прецежда. Пие се три пъти на ден по 100 мл седмица и половина. После се почива една седмица и може да се повтори.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *