ЗвездиНовинки

Ето какво признава Стефания Колева за дъщеря си в предаването „Търси се…“

Стефания Колева признава в ефир, че смисълът на живота й е нейната дъщеря. Актрисата разказва за предизвикателствата, пред които е била изправена, докато сама е отглеждала детето си.

Отношенията на майката и дъщерята във времето много се променят – докато Катерина е била малко дете, Стефания е била по-строга като родител. Сега двете са много близки приятелки. Актрисата за първи път споделя и, че вижда Катерина в нова светлина – пораснала и силна, и се гордее с нея.

Стефания ще бъде скъп гост в предаването „Търси се…“ по Би Ти Ви тази неделя – 9 декември. От новата година то е с нов час на излъчване – 12:30.

В предаването зрителите ще видят още – двете актриси – Здрава Каменова и Богдана Трифонова, с които Стефания Колева участва в общо представление. По доста необичаен начин Здрава и Богдана се обясняват в любов на своята колежка – с картини и надписи, създадени от тях самите. Казват за приятелката им, че е много силен характер, възхищават се на здравословния й начин на живот и обожават вкусните й гозби.

В студиото на „Търси се“ (в неделя от 12:30) Стефания Колева се среща и с друга близка приятелка, с която за заедно от бебета – Стефка Ракова.

Разбира се, не липсват и комедийните моменти – актрисата е предизвикана от приятели да пее като Уитни Хюстън, да прави планг, да играе скеч с куче без да има такова.

Снимки: Би Ти Ви

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *