Ето я страхотната програма за влизане във форма на Бионсе и Деми Мур

Ето я страхотната програма, с която много известни личности успяват да влязат бързо във форма. Програмата Master Cleanse позволява да се свалят доста килограми за кратко време и най-важното – без опасност за здравето. 

Методът Master Cleanse, известен още като лимонадената диета, е вид програма за детоксикация. Целта е да се освободим от токсините и в частност – от излишните килограми.

Напитката се приготвя по специална рецепта и трябва да се пие през целия ден. Твърдата храна е забранена.

Диетата продължава около 10 дни, в продължение на които трябва да пиете от чудодейния коктейл, състоящ се от вода, прясно изцеден лимонов сок, кленов сироп и кейенски пипер.

Пие се от 6 до 12 пъти на ден.

Освен това трябва да пиете около литър топла вода с две кафени лъжички нейодирана сол. Това позволява да се освободите от токсините. Вечер пък се препоръчва чаша чай от касис.

Разработена през 40-те години от Стенли Бероуз и описана в книгата The Master Cleanse, методът винаги е бил популярен сред звездите. Две от най-големите почитателки на тази диета са Деми Мур и Бионсе.

Гуинет Полтроу, която също е опитвала лимонадения режим, сподели, че се е сблъскала със странични ефекти. След 10 дни се появили халюцинации, разказа актрисата за The Telegraph.

Затова специалистите препоръчват подобни режими да не продължават повече от три-пет дни и то след консултация със специалист.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *